11
Jan
09

Hijrah?

Assalamualaikum….

Kadang – kadang kita perlu hijrah tak kiralah hijrah apa,hijrah lokasi,hijrah hidup baru,hijrah pemikiran rohani & jasmani…yang penting sekarang aku rasa perlu hijrah pada diri aku.mungkin kadang – kadang berhijrah nie banyak maanfaatnya.
Oklah buat pengetahuan semua,maksud hijrah aku nie ialah aku akan hijrah dari fotopages ke blog,itu aje…hehehe tp aku pun hijrah gak pada diri aku nie bukan sahaja pada website.hehehheh korang janganlah marah lak kat aku…
berakhirnya tahun 2008,sudah setahun lebih rasanya main DSLR nie tp masih dalam HAMPEH lagi…mungkin setahun belum lagi dapat gambar yang terbaik…Insyallah aku akan berusaha lagi yang penting kita ada PASSION yang apa kita lakukan tak kiralah amek gambar kawen ker, event ker janji kita ada PASSION yang kita lakukan…….

Banyak lagi yang aku kena explore lagi kat DSLR nikon aku nie & gambar yang aku capture..banyak gak aku belajar pasal photography nie, first aku nak ucapkan terima kasih pada Lecture aku En. Saiful ( cosmopoint klang ) kerana banyak mengajar cara – cara gunakan DSLR serta hukum- hukum dalam Photography.Yang second lak, thanks pada Ahmad Fairus dari Myphotographer kerana banyak mengajar aku dlm bab wedding photography nie dan tak lupa juga pada member aku sendiri si mohdfuadtopa kerana berkongsi ilmu serta tip2, yelah dia skrg senior photog kat Myphotographer…hehehhe insyalah aku lebih usaha lagi jadi macam si fuadtopa.hahahah k lah nanti kita sambung balik citer pasal aku nie k….

wassalam

mohdshairulfaiz
+60126181530
mygallery picture
my_email : shairulfaiz@gmail.com
YM : shairulfaiz_eg6@yahoo.com

Advertisements

0 Responses to “Hijrah?”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: