20
Jan
09

Reception of Fasya & Izan

DSC_4935

DSC_4828

DSC_4920

collage wedd - fasya & izan

‘AKU MENGANTUK TETAPI AKU GEMBIRA’

wahhhh……penatnya arinie….banyak keje pulak kat opis,nak buat camner sudah jadi tanggungjawab sebagai kakitangan kerajaan.so nak membebel pun tak boleh karang melanggar perintah AKUR JANJI.hahahahaha dah lah malam tadi melepak sampai pukul 12.30, so pagi tadi aku punyer mata ada lah sikit – sikit berpasir…heheheh tu la melepak tak ingat dunia, sapa suruh…apa – apa pun nie lah tabiat aku kalau takde kerja…asyik melepak aje kalau ada free time,tapi aku nie jarang laaa kalau nak melepak kat warung – warung nie sebab aku nie tk minat sangat tp yang aku minat melepak kat umah kawan aku kat seksyen 18 yang di kenali JALAN KEPAU.hehehehe lagi pun kat rumah diorang nie ada ASTRO…tue yang aku suka melepak aku situ.

Walaupun banyak yang berlaku kat umah tue tp diorang tetap tabah mengharungi dugaan…mana taknya kalau kereta sebijik dah ilang depan umah….kalau laaa korang ilang kereta depan umah?apa korang buat?renung – renungkan laa…aku malas nak cakap.

Bersambung citer aku tadi….pasal malam tadi n ke siang arinya tadi…malam tu aku melepak kat DARUL EHSAN ngan  si Fandi mulut besar, Jo and his member.kitorang nie borak pasal kereta laaa apa lagi takkan nak citer pasal PHOTOGRAPHY…hahahahah sebab diorang nie kaki kereta yang aku lak…pandai – pandai macam budak main kereta, apadahal aku nie just MAT REMPIT old school je…heheheh lawak – lawak ( sebenarnya aku pun main kereta gak tp kereta kecik je jadi la ).

Citer  punyer citer  si JO promokan aku spring spot tuk dipasangkan kat kereta H_ _ _ _A aku…hehehehe aku berminat gak sebab aku aku nampak jinjang sikit belah depan,maka aku amek laaa malam tadi.Paginya sampai je kat opis dah banyak lak keje yang kena uruskan…mata makin berpasir tapi tetap aku buat kerja – kerja harkiki.Jam dah menunjukkan 9.30 pagi,time budak – budak bujang keluar minum…hehehe nie laaaa masanya aku g pasang spring spot aku tue……….apa lagi bengkel HARUN la jadi mangsa tuk pasang spring aku..hahahaha akhirnya siap gak…nampak gagah sebab dah rendah kaw – kaw punyer.Tapi yang sedihnya absober aku belah kiri dah bocor so rasa sedih gak sebab kena keluarkan kos sedikit…kalau tak di ubatkan ngan segera mungkin lagi mahal laaaa…waaaaaa nie laaaaa orang kata ‘ ORANG MAIN KERETA KO NAK MAIN TAPI DUIT TAKDE JADI MAT REMPIT LAAA ‘ tue diorang cakap laa bukan aku yang cakap….apa – apa pun kena gak usahakan…oklah panjang benor laaa aku bercelotih lak.

Oklah…aku kasi uploadkan Reception Fasya & Izan yang berlangsung di Shah Alam…so korang layan k…pasal citer kat atas just aku nak LUAHKAN PERASAAN je….

peace seyyy….

mohdshairulfaiz

+60126181530
mygallery picture
my_email : shairulfaiz@gmail.com
YM : shairulfaiz_eg6@yahoo.com

Advertisements

3 Responses to “Reception of Fasya & Izan”


  1. January 23, 2009 at 6:26 am

    wah..gambar2 anda maken mantap a..

  2. January 23, 2009 at 8:50 am

    huhuhu mmg makin mantap tu.. leh la kasi aku pinjam honda tu hehehe.. aku ada ex5 class je…

  3. January 25, 2009 at 3:41 pm

    memey bijok ahh gambar… nak nutuk ni SIFU… minta tunjuk ajar..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: