29
Jan
09

FamilyDay

DSC_5869

Penat tak ilang lagi nie haaa…..dah mula banyak keje kat opis nie….hehehe best gak g bercuti nie tapi as atas nama FAMILYDAY opis aku nie…nak tau kat mana kitorang buat nie? kat mana lagi kalau tak ke Teluk Batik, alaaa dekat aje, kalau naik kereta tue dalam 2 jam setengah kot tue kalau ikut jalan dalam.Tapi aku kalai nie g naik bas..hehehe jimat sikit badan pun tak penatkan.

Aku ingatkan ramai laaa yang naik bas nie, rupa – rupanya tak samapi 10 keluarga yang naik yang ada 4 keluarga je naik bas…apa lagi memang seat banyak kosong laaa..hahahaha yang lain kebanyakan naik kenderaan sendiri sebab diorang akan balik kampung terus…yelah nak RAYA CINA katakan…opsss lupa aku nak bgtau yang FamilyDay nie buat pada 25 & 26 januari…ari isnin dan selasa cuti RAYA CINA, yang bawah nie pasangan ideal…hehehe thanks ijal & nurul korang nie walaupun dah kawen tetap nampak macam tgh couple….DSC_5188

wargghhh perjalanan kena diteruskan…kitorang menginap di Hotel Marina…best owwww ada kolam renang..walaupun aku nie tk pandai berenang tp buat macam pandai…karang kalau jadi apa2 sendiri tanggung laa.hahahah
DSC_5210

Lepas je dapat kunci terus kebilik sebab aku nk tido puas2 atas katil..biasa laa kat umah takde air-cond..aku kena tido tuk dapatkan kesegaran badan sebab ptg nie kitorang dah start majlis dengan sukaneka…best2 nya rugi aku tak dapat masuk acara sukaneka nie sebab aku ada misi yang perlu di selesaikan…kira aku buat amal jariah skit… apa salahnya..

DSC_5637

DSC_5303

DSC_5312

Best – best yang tak terhingga katakan….memang seronok gak buat FAMILYDAY tuk tahun depan…hehehe dapat aku shoot gmbr candid takkan asyik gmbr wedding je kan…oklah yang selebihnya korang leh tgk kat slide bawah nie…

salam….seorang pencerita main cerita je….

mohdshairulfaiz

+60126181530
mygallery picture
my_email : shairulfaiz@gmail.com
YM : shairulfaiz_eg6@yahoo.com

Advertisements

1 Response to “FamilyDay”


  1. January 29, 2009 at 7:31 am

    Slm bro,
    Waaaaa bagus ko pun dah pindah dari fotopages tu,hehe..terus maju kedepan bro..:) aku tak bleh tahan siot gambar ko posing kat atas tu..tak bleh tahan gelak,ahahahhahahahahaha…

    Aku punye ofis entah nak buat kat mana family day tahun ni,huhu..weii, ko dah amik tokina 116 ke? diam2 je,hehe..emm rul, belilah hosting dan domain sendiri cam aku wei..tak sampai rm150 beb..bleh guna nama ko tak tumpang .wordpress..ko punye kerja ngan fuad ni dah layak ada nama sendiri..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: