30
Jan
09

Penghulu Hari ?

DSC_0270 copy

special_edit 1copy

love is cinta 1

Penghulu hari segala hari…..

tup tup dah hari jumaat….iaitu Penghulu segala hari, banyak yang kita kena tempuhi tak kira lah situasi yang bakal akan kita tempuhi…yang penting kita kena bersabar segala musibah yang berlaku kat diri kita.

Malam tadi aku kena siapkan drawing untuk mesyuarat pagi nie…hahaha aku leh lalai sepatutnya aku kena siapkan drawing tue semalam tetapi aku lupa yang mesyuarat buat pagi nie…wargghhh aku kelam kabut gak menyiapkan drawing nie…reputasi aku kena jaga beb…yang melalaikan aku aritu sebab aku semalam ‘ jiwa kacau ‘ sikit.Apa taknya semalam aku sibuk dengan kereta aku..hehehehe absober yang aku pakai dulu dah rosak, mana taknya dah setahun aku pakai mungkin dah masanya rosak.

Kira terbang gak duit aku semalam…niat nak beli absober TEIN tapi bujet takde yang aku mampu absober ‘ CAP AYAM ‘ je buat masa nie. Insyallah ada bujet nanti akan ku beli ‘TEIN’ nie…tak kira gak walaupun harga makan riban..sebab tue yang aku idam – idamkan.

Akhirnya siap jugak drawing aku malam sebab pasal karenah kereta sudah settel, so kena aku settelkan drawing lak. tepat jam 12 malam siap jugak drawing aku….heheheh tue pasal pagi nie aku lega sikit sebab kerja – kerja yang penting sudah di settelkan.hahahahahaha sukanya aku..

Mungkin korang dah tengok gambar – gambar kat atas tue…time tue aku masih belajar lagi, so time tue laa aku suka edit – edit gambar…tapi aku masih lemah lagi dalam editing, buat malu je kan Budak Grafik buat editing tak berapa power tapi akan ku tingkatkan lagi dari segi editing aku…insyallah yang penting kita suka apa yang kita buat.hehehehe…oklah panjang lak aku bercerita nie…jam kul 12 suku…kena bentang sejadah nie kat masjid…oklah…nanti kita sambung cerita k

salam

mohdshairulfaiz

+60126181530
mygallery picture
my_email : shairulfaiz@gmail.com
YM : shairulfaiz_eg6@yahoo.com

Advertisements

2 Responses to “Penghulu Hari ?”


  1. January 30, 2009 at 8:31 am

    hahahahahahha, tak bleh blah lah weii…
    bentang sejadah kat masjid konon, padahal nak tido,hahahahah
    ciss merendah diri konon, cantik giler lah rul ko wat editing tu..
    sebab tu aku nak berguru ngan ko,hehehe..:)

  2. January 31, 2009 at 9:53 am

    haha…
    bentang sejadah kat masjid? alhamdulillah.. 🙂
    anyway, cantik editing gambar tue…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: