01
Feb
09

Kebosanan melanda?

DSC_5898

DSC_5902

DSC_5895

DSC_5904

DSC_5901

hahahaha  hari minggu yang agak membosankan kat diri aku hari nie…ntahlah mungkin dah lama kot aku tak shoot wedding…hehehe tue pasal laa hari minggu aku terlalu membosankan sampaikan aku shoot kereta aku sendiri.

Apa daaa….aku nie kan macam dah takde aktiviti lain lak sampai shoot kereta sendiri…abes tue nak buang rasa kebosanan terpaksa laaa shoot sekeping dua,kira nak lepaskan gian kat kamera.

Pagi tadi aku g melawat bos aku kat kajang…sebab dia buat kenduri Akikah tuk anak sulong dia…terlupa lak bawak kamera boleh laaa aku amek gambar anak dia..nasib baik laaa dia dah ada photog time majlis dia…hehehe kalau tak dah lama aku offerkan diri aku nie…abes katanya mak nya seorang Mak Andam, comfrim laa dah ada photog.Apa – apa pun Taniah kat bos aku yang baru dapat anak pertama dalam hidup dia.Nak tau bos aku nie perempuan bukan lelaki tau..hehehe lawak2.

Selepas aje abes makan je, lepak sekejap kemudian chow balik ke shah alam…aku tumpang ngan opis mate aku..hehehe nak tau aku tumpang sapa? sapa lagi makcik2 kat opis aku laaa…hahahah sebab diorang tak tau jalan so aku laaa yang kena bawak kereta diorang padahal aku sendiri pun tak jalan nak ke sana.hehehhe pandaikan …jimat sikit duit bulan nie.

Sampai je kat shah alam..terus aku amek kemera aku kat opis terus shoot kereta aku…yang agak sempal tapi banyak berjasa kat aku….hehehe thanks ‘ bro Spoon ‘.hahahahahahha lawak2. so tue yang korang nampak sekarang sekrang…wajah kereta aku walaupun aku tak berapa pandai nak shoot model kereta…tapi kira boleh laaa , hope korang suka laaa sikit walaupun tak nampak lawa aku shoot sebab nie firt time shoot model kereta. oklah…aku nak melayan tengok tv bagi hilangkan kebosanan aku tuk hari minggu…sok aku dah kena keje, korang yang keje kat KL tue untung laa sebab cuti.

Insyallah bulan Febuary baru mula aktiviti shoot wedding lak…hope korang tunggu entry wedding lak k…stay tune

salam….

mohdshairulfaiz

+60126181530
mygallery picture
my_email : shairulfaiz@gmail.com
YM : shairulfaiz_eg6@yahoo.com

Advertisements

3 Responses to “Kebosanan melanda?”


  1. 1 izzat ismail
    February 1, 2009 at 3:16 pm

    mwahahaha..ni betol pnye bosan ni..ehehehe..takpe2..lek bro..nama pun rejeki..kalau ada..adalah dia..k..? hehehe~

  2. February 2, 2009 at 12:36 pm

    ok per, at least dapat lepas gian kan! hehehehe. last pix besh ar!

  3. 3 syisha
    June 18, 2009 at 6:29 am

    setuju ngan Zara~AB.. last pick cantik giler… sekali nengok cam tgh salji…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: