02
Feb
09

Kerja Gila

DSC_4008

DSC_3974

DSC_3975

DSC_4173

DSC_4205

Kerja Gila……

hahahhaha memang aku nie kadang – kadang buat kerja gila….sebab aku peminat amy search beb….sampaikan gambar dia jadi wallpaper kat desktop opis aku…huhuhu mana taknya orang buat kerja aku leh layan internet laa, YM lah, g minum laa, buat – buat sibuk laa dan macam – macam laa. Tapi kalau aku betul – betul buat kerja semua org kat situ mesti perasan sebabnya aku mesti pakai earfon kat telinga kemudian pasang lagu sampaikan orang call pun tak perasan sampai kena ada orang kena tepuk aku dari belakang…hahahahaha tue baru aku buat kerja. T api tak selalu laa aku main – main time kerja. Kebiasaanya benda nie berlaku hari Isnin , sampaikan aku sendiri gelarkan hari tue adalah BLACK MONDAY. Korang tau tak maksud Black Monday nie? heheheh hanya pekerja – pekerja goment je tau maksud tersirat nie tak taulah pada orang swasta.

Black Monday nie …sebenarnya adalah hari pemalas…biasalah dah syok bangun lambat, tup – tup dah kena bangun awal2. Tue sudah kebiasaan untuk orang bujang. Tue pasalah setiap hari isnin aku mesti buat perkara lain selain aku buat kerja opis…nak dikatakan kira 2 jam laa ko buat kerja yang selebihnya…paham2 je laa..heheheh tapi yang lagi teruk dari aku. Korang nak tau sapa? bak sini rm0.50 sen baru aku citer kat korang…hahahaha tak baik buruk2 kan orang lain yang penting tengok diri kita dulu k.

Bilek punyer bilek dari flickr aku nie terjumpa laaak gambar Amy search nie..tue yang aku postkan kat sini sambil aku mencari video lagu untuk tontonan korang.baik hati kan aku nie..oklah panjang lak nak berceritakan korang layan video nie lagi bagus…kalau nak tau lagu nie laaa tiap – tiap pagi aku pasang……..

salam…

mohdshairulfaiz

+60126181530
mygallery picture
my_email : shairulfaiz@gmail.com
YM : shairulfaiz_eg6@yahoo.com

Advertisements

0 Responses to “Kerja Gila”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: