03
Feb
09

Family Portraiture

DSC_0014

DSC_0019

DSC_0139

DSC_0039

First time shoot ‘ family portraiture ‘ nie agak kekok gak sebenarnya tapi aku cuba gak dapatkan yang terbaik…apa – apa pun thanks kat Asmidar kerana beri peluang shoot adik beradik dia dan pada akak asmidar terima kasih lanjer makan..hehehe akak memang cool orangnya dan sporting..Insyallah kalau nak buat family portraiture lagi jangan lupa panggil saya k…

mohdshairulfaiz

+60126181530
mygallery picture
my_email : shairulfaiz@gmail.com
YM : shairulfaiz_eg6@yahoo.com

Advertisements

4 Responses to “Family Portraiture”


  1. February 4, 2009 at 3:23 am

    cun doh ne bro..
    gud job!!

  2. February 7, 2009 at 4:05 pm

    salam Shairulfaiz,

    salam ziarah dan kenal 😀

    gambaq last skali terbaik.. suka tengok depa hepi2 lagu tu..
    fantastik kapturasi.. gud job & nicely done!

    takbir
    -aman palestin-

  3. 3 shinja
    February 8, 2009 at 3:50 pm

    Hijau gambar itu…cantik..

  4. 4 qtrisno
    February 13, 2009 at 8:56 am

    lawa giler ni semua aku suka …hebat..salam


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: