08
Feb
09

Portraiture – Duhal & Jun

DSC_0087

DSC_0134

DSC_0117

DSC_0262

DSC_0060

Untitled-2

Aku masih belajar dan belajar untuk dapatkan yang terbaik…thanks duhal & jun sebab luangkan masa bersama aku tuk lakukan photoshot di sekitar putrajaya semalam.Duhal nie member aku dari kecik lagi sekolah pun sama….perangai suka tergelak tp time bergambar muka serius jer…hahahha duhal ko memang tak pandai berlakon depan kamera laaa. Apa – apa pun photoshot berjalan ngan lancar.Thanks bro…

Kamera baru?heheheh selepas je abes photoshot malam tadi aku terus ke bangi, pasal apa, sebab member aku nk angkat kamera D70s….ok lah tuk permulaan bermain kamera,jangan lepasni jangan hangat tahi ayam sudah…hahahaha  malam tadi selesai sahaja jual beli, aku terus balik umah…tgk jam sudah kul 4 pagi…mak aiiii dah laaa sok paginya mau g batu cave…last2 memang tk g sebab aku bangun kul 2 tghari…hahahahaha rugi tk dpt shoot thaipusam tahun nie…sedih beb…

So…ari nie aku uploadkan potraiture duhal & jun sebabnya aku dah puas tido…jadi korang layan laaa k…

p/s : korang tunggu entry solemnization Duhal & Jun k…stay tune k…

mohdshairulfaiz

+60126181530
mygallery picture
my_email : shairulfaiz@gmail.com
YM : shairulfaiz_eg6@yahoo.com

Advertisements

5 Responses to “Portraiture – Duhal & Jun”


  1. February 10, 2009 at 1:38 am

    Terbaikkk rul..Aku suka gambar2 ko nih..cuma lelakinya kena lebih ceria,hehehe..:) orang pi batu caves tu dari kul 6 pagi siott, ko baru nak tido,hahaha..aku ingat ko beli kamera baru tadi nak follow si fuad tu,hehe..

  2. February 11, 2009 at 5:03 am

    menarik.. angle n color chantek..

  3. 3 mohdfuadtopa
    February 12, 2009 at 12:36 am

    huh makin hebat mber aku ni…hehehe… huh acai ko kutuk blakang ni hehehehe….

  4. February 12, 2009 at 12:53 am

    mantoop!! saya mesti pilih.
    tone kaler compo best.:)

  5. February 13, 2009 at 9:16 am

    i admire ur works!
    kipidap~


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: