16
Feb
09

Rehat sekejap

DSC_0345

Teaser untuk  safrina & rifhan tunggu entry lepasnie

Warghhh penat masih ada lag….sampai nak bangun g keje pun susah dah nie sebab penat sesangat..last2 cuti laa nampaknya arinie. Banyak kenangan dan tragedi yang berlaku kat aku masa aku ke kluang, johor. First, masa perjalanan ke kluang, kereta pulak buat hal, asyik tersengok – sengok kat highway, so aku terpaksa masuk ke alor gajah , cari mekanik nak suh tengok – tengokkan kereta kesayangan aku nie. Tauke cina nie pesan kat aku kalau tersengok – sengok lagi dia suh tukar oil filter minyak sebab mungkin tersumbat kot. Lepas je tukar plug kete aku berkeadaan normal kembali

hahahah yang paling lawak sekali sampai jer kat umah safrina nie terus makan..heheheh mungkin aku dah kebulur rasanya. Oppsss lupa lak nak cakap yang aku gerak ke johor bersama member aku Ateng dan Meor. Kalau nak tau si meor nie yang promokan aku kat safrina as for photog dia, thanks bro, nanti aku lanjer ko makan. heheheh olok – olok je. Lepas je makan kat umah safrina nie terus laa ke rumah tumpangan nie sebab malam tue dh bermula tugasan aku.hehehe ok lah kalau bercerita nie memang panjang berjelar baik korang stay tune untuk full entry solemanization and reception safrina & rifhan k…

mohdshairulfaiz

+60126181530
mygallery picture
my_email : shairulfaiz@gmail.com
YM : shairulfaiz_eg6@yahoo.com

Advertisements

1 Response to “Rehat sekejap”


  1. February 17, 2009 at 5:42 am

    Aku ada satu solution je kat ko rul..tukar jelah kereta kesayangan ko tu,kekekeke…akupun rasa nak beli kereta baru nih..tapi sayang plak sebab kete aku ni tinggal byr setahun je lagi,huhu…

    cam besa kaler ko memang meletuplah..syabas rul..ko bukan nak ajak aku tag,huhu..yela, sapelah aku,hihi..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: