17
Feb
09

solemnization / reception of Safrina & Rifhan

Tarikh : 14 / 02/ 2009
Lokasi : Kahang, kluang, johor

Solemnization of Safrina & Rifhan

DSC_0353

DSC_0367

DSC_0351

DSC_0024

Reception of Safrina & Rifhan

DSC_0511

DSC_0464

DSC_0368

DSC_0582

combine_saf

Alhamdulillah….akhirnya pasangan nie safrina & rifhan selamat diijab kabulkan sebagai suami isteri, majlis nie di lakukan serentak iaitu majlis pernikahan dan persandingan. Semuanya berjalan lancar dengan bantuan zack iaitu member karib si safrina sebab dia semua yang bagitau segala aturcara majlis diorang.cukup meriah majlis safrina dan rifhan nie…..thanks to all coz berikan kepercayaan kepada aku untuk merakam sejarah detik yang bermakna bagi korang. Insyallah album korang akan di susuli kemudian, heheheh hope korang bersabar k.

Dan juga pada kawan – kawan safrina yang sudi diambil gmbarnya….thanks k tanpa korang mungkin majlis nie tk meriah..hahahaha sampaikan aku rasa nk mengorat jer kawan – kawan si safrina tapi apakan daya, aku insan yang lemah…hahahaha bukan apa dah time kerja kerna laa buat kerja..karang lain pulak jadinya…

Oppsss safrina and rifhan jangan lupa bagitau adek,kakak,nenek, makcik dan secucu cicit cakap ngan diorang gambar korang dah ada kat website nie….heheheh

p/s : tunggu entry majlis bertandang rifhan & safrina nie k…stay tune

mohdshairulfaiz

+60126181530
mygallery picture
my_email : shairulfaiz@gmail.com
YM : shairulfaiz_eg6@yahoo.com

Advertisements

4 Responses to “solemnization / reception of Safrina & Rifhan”


  1. February 17, 2009 at 1:39 pm

    best woo, tone kaler cantik, compo mantop.
    pic no5 best ceria ja nampak..:)

  2. February 19, 2009 at 3:30 pm

    aku suke tingkap dan pintu itu…..best!!
    cume try cek tone colour….agak kemerahan….down skit kt curve or level….just poor idea…:)

  3. 3 Z
    February 23, 2009 at 3:16 am

    lawa la ko tangkap gamba… aku chop ko ek bile aku kawen nanti… tp x tau lg bile sbb calon x de lg… hehehheh

  4. 4 Saff
    February 24, 2009 at 1:06 am

    Good Job!

    thanks paiz sbb sanggup datang jauh2 tok capture our moment..
    sorry la kalu ade kesusahan time amik gmbar…
    papehal..

    TQ

    kaw mmg rawk!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: