21
Feb
09

Majlis Bertandang – Rifhan & Safrina

DSC_0145

DSC_0609

DSC_0249

DSC_0637

DSC_0649

DSC_0717

DSC_0076

collection

Salam…semua firstly aku mohon maaf banyak2 sebab lambat updatekan blog’s bukan apa aku banyak urusan yang perlu di settelkan….yelah kata cap jari dah kering so banyak laaa urusan yang kena dilakukan, nie semua untuk aku gak kalau lambat buat…lambat laaa sasaran aku nie…hehehe sapa yang kenal aku tau laaa camner perangai aku nie.

Kali nie aku updatekan sedikit ajer gambar safrina & rifhan…hehehe sebab aku tak sempat mau buat editing…tp yang penting album korang still siap pada masanya k.hehehehe aku ucapkan selamat pengantin baru semoga cepat anak dan sentiasa rasa sayang hingga akhir hayat korang.

Bulan depan jadual aku pack so kalau aku lambat update blog’s korang call aku or ingatkan aku k…hehehe tanpa korang takde laa aku..heheheh

oklah….aku kena siapkan keje jap…korang lak kasi layan gambar kat atas n slideshow tue…lepastu korang stay tune solemnization Duhal & Jun k.

‘KAMI TAK BESAR DAN KAMI TAK KUAT, APA YANG PENTING KERJASAMA ‘

mohdshairulfaiz

+60126181530
mygallery picture
my_email : shairulfaiz@gmail.com
YM : shairulfaiz_eg6@yahoo.com

Advertisements

4 Responses to “Majlis Bertandang – Rifhan & Safrina”


  1. February 22, 2009 at 8:19 am

    weii, apadaaa nak update blogpun kena call ker?hahaha..siot je..
    bulan depan setakat ni satu weekend je aku free lain sume ada job..jadi sama2lah kita bizi,hehe..cam biasa hasil ko memang best rul..aku nak blaja ngan ko tau kalo jumpe,keke

  2. February 22, 2009 at 12:56 pm

    hahha….hello…
    knal EB ek???
    smlm TT dgn die….ala..kim slamla balik sndri dgn die..
    die bzla….hehehhehe..sy br knal die 3 hari…hehehhe

  3. February 23, 2009 at 3:39 am

    salam shairul,

    gambar2 hang suma best2 belala..
    macam acai cakap gak.. “aku nak blaja ngan ko tau kalo jumpe,keke”

    layan video youtube tu pun best gak.. 😀

  4. February 23, 2009 at 1:13 pm

    ~ best layan texture.
    ~ lagu best shairul utk video tu.:)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: