23
Feb
09

Pemikiran tak stabil ?


Kau Kunci Cintaku dalam Hatimu

Bila sendirian terbayang wajahmu
Bila kerinduan terasa cintamu
Bilakeresahan inginku dibelai
Sepenuh kasih dan sayang…

Bila ku terluka terseksmya hati
Bila kau tiada kusetia menanti
Pernah kumencuba lupakan dirimu
Tapiku tak daya menanggung rindu

Sukarnya untukku berpisah denganmu
Kau kunci cintaku didalam hatimu
Meronta hatiku menangis kernamu
Kau kunci cintaku didalam hatimu

Sehingga kulemas bila kau tiada di sisiku
Bawalah daku bersama denganmu
Dan janganlah engaku biar kusendiri
Dulu dan kini hingga selamanya
Engkaulah kesayanganku…

Artis : Ramlah Ram

…………………………………………………………………………………………………………………………..

Minggu nie Pemikiran aku tak stabil sangat…ntahlah apa yang aku pikirkan sangat aku pun tak tau…mengapa erk?mungkin kerja banyak sangat kot? kesunyian kot? bosan kot? dan sekutu sepapatnya laaa rasanya. Warghhhhhh apa nak jadi ngan aku nie….tiba – tiba jer penyakit nie datang…lama gak aku tak dapat penyakit nie….tapi sejak 2 menjak  nie aku tengok ramai kawan – kawan aku yang aku kenal diorang dari kecik, semuanya dah berumah tangga….aku nie bila lak?mungkin aku belum sampai seru kot….whatever laaa.

Hahahaha mana taknya, susah senang aku dengan diorang, isap rokok sama – sama, kena rotan, kena cekup sama – sama, g merembat sama – sama kira nak katakan laaa apa – apa program semuanya dengan diorang laaa. hahahaha thanks kawan – kawan….pahit manis semuanya kita dah tempuhi…

Tue pasal aku sampai sekarang takde makwe…kalau d sekejap jer laaa…sebab mungkin aku pentingkan kawan – kawan dari kekasih. Susah nak cari kekasih yang memahami perangai aku nie….takpelah….aku hanya mohon doa pada Illahi semoga aku cepat dpt jodoh.

Aku arinie satu hari aku pasang lagu nie…sampaikan bos aku panggil pun aku tk dengar sebab aku pakai earfon…hahahah layan beb dengar lagu…tapi jangan lak taksub karang lain lak jadinya….free2 je dapat dosa. Tapi aku yakin…korang pun ada gak time2 macamnie kan? takyah laaa nak tipu diri sendiri…baik cakap yang benar…

Apa yang penting, kalau korang dapat penyakit nie cepat – cepat laaa korang amek air sembahyang dan buat laa solat sunat sikit…insyallah mungkin segala gundah gulana korang ilang sikit, tak semestinya time korang dapat penyakit nie tau…apa – apa benda yang korang rasa yang payah korang nak hadapinya k , so yang lebih afdal jangan laa tinggalkan solat…sebab solat nie adalah sebagai Tiang kita kat dunia sementara nie…

DSC_0435

Solemnization Duhal & Jun ……stay tune k
p/s : aku hanya luahkan perasaan jer takde mengena pasal mencari jodoh k….yang rasa makan cili tue mintak maaf laa hahahahaha

‘KAMI TAK BESAR DAN KAMI TAK KUAT, APA YANG PENTING KERJASAMA ‘

mohdshairulfaiz

+60126181530
mygallery picture
my_email : shairulfaiz@gmail.com
YM : shairulfaiz_eg6@yahoo.com

Advertisements

2 Responses to “Pemikiran tak stabil ?”


  1. February 24, 2009 at 8:13 am

    ape lagi dah jiwa tak tenteram gi ar book aku nanti full book karang…hahahaha

  2. February 24, 2009 at 10:04 am

    wei, aku tahu masalah ko rul..
    cepat2lah kawin wei..baru ko tak rasa kesunyian camtu,kekeke…
    akupun nak kawin tak lama lagi, tak sabar rasanya,wakakakaka


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: