01
Mar
09

Solemnization Duhal & Jun

DSC_0095

DSC_0044

DSC_0016

DSC_0429

DSC_0435

Allamdulillah….akhirnya dapat gak aku uplodkan seberapa sedikit solemnization member aku nie…walaupun sedikit jer aku upload sekurang – kurangnya dapat gak aku meluangkan masa kat blog nie sekejap…bulan lepas memang aku banyak kerja sikit…biasa laa drawing kena siap on the date…so sampai malam laaa kena siapkan.

Duhal & jun nie nikah pada 22/2/2009, Majlis persandingan pulak jatuh pada hari nie….aku td just datang dengan rombongan pengantin lelaki…member sanding takkan laaa aku kena gak shoot.?cukuplah aku amek shoot untuk majlis nikah diorang, lagipun si duhal memang suh aku jadi sebagai pengiring pengantin…sebab duhal nak kawan2 semua ada….so aku kena laaa ikut cakap dia.

oklah…..minggu nie aku dah start senang hati sebab kerja – kerja dah settelkan…insyallah aku cuba menguploadkan gambr selebihnya kat flickr.

p/s : insyallah kalau d rezeki akan tukar system…..system apa…korang kena tunggu….k

‘KAMI TAK BESAR DAN KAMI TAK KUAT, APA YANG PENTING KERJASAMA ‘

mohdshairulfaiz

+60126181530
mygallery picture
my_email : shairulfaiz@gmail.com
YM : shairulfaiz_eg6@yahoo.com

Advertisements

4 Responses to “Solemnization Duhal & Jun”


  1. March 2, 2009 at 1:35 am

    salam. nice photos. wedding photographer ya kamu. lawo2

  2. 2 syntaxx
    March 2, 2009 at 4:14 am

    salam Bro, nice pic. seems u r on plannig to change system. is it ‘jumpship’ or upgrade. anyway nice pic…

  3. March 2, 2009 at 12:10 pm

    ~ nie baru D80 mcmmana kalau dh guna D90 😀
    ~ vote for pic no 1

  4. March 4, 2009 at 12:35 am

    perggghhhhh gile ah tukar system?? takkan tukar system rul? upgrade sudahlah,hahaha..ni mesti racun fuad,kekeke..weii, ajarlah aku amik gambar close up jam camtu..camne nak buat rul?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: