02
Mar
09

Jom Makan Obat daaa…..

Jom makan OBAT nie….hehehe OBAT perasa Buah Apple nie…hahahaha memang sedap kalau makan begitu sahaja…tapi kadang – kadang kalau salah beli OBAT nie boleh mendatangkan masalah, kalau korang tak merancang sebelum beli OBAT nie..hehehe lagi – lagi kalau budak – budak bujang macam aku nie…memang cukup bahaya…so sapa – sapa yang nak beli OBAT tue mintak dulu pendapat kawan2 or sanak saudara, mana lah tau ada pendapat yang lebih baik dari kita sendiri. Kalau dah terlanjak perahu mana boleh nak undur…opsss betul ker pantun aku nie…belasah ajer laa…lagi satu korang jangan lak salah taksir citer aku nie…bukan pasal makan ubat sakit yang kat klinik tue…nie pasal OBAT penyejuk hati….hehehe yang mana rakan – rakan rapat tue…diorang dh tau apa OBAT yang aku maksudkan…..hehehe meh korang layan nie video lagu yang memang takkan ilang dalam ingatan kita..yang mana tengok kat opis mungkin takdapat view sebab mungkin kena block…hahahha macam kat Uitm laaa nampaknya…heheheh

DSC_6935

Teaser solemnization / reception Nazri & Yati, Kompleks Tabung Haji

Stay tune untuk solemnization & reception pasangan nie…hahaha first time aku shoot kat kompleks Tabung Haji, Kelana Jaya.

‘KAMI TAK BESAR DAN KAMI TAK KUAT, APA YANG PENTING KERJASAMA ‘

mohdshairulfaiz

+60126181530
mygallery picture
my_email : shairulfaiz@gmail.com
YM : shairulfaiz_eg6@yahoo.com

Advertisements

1 Response to “Jom Makan Obat daaa…..”


  1. March 4, 2009 at 12:33 am

    hahahahaha, walaupun aku tak tahu cerita disebaliknya tapi aku macam dapat tangkap je maksud ko tul,kekeke…jangan ragu2 rul. beli je..pasti tak menyesal,hahahah..:) tak caya bleh aku bawak aku punye pastu tengok gambar2 ko dalam aku punye Obat,hahaha..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: