04
Mar
09

Solemnization & Reception Nazri & Yati

Lokasi :  Kompleks Tabung Haji, Kelana Jaya

DSC_0141

DSC_6988

DSC_0191

DSC_0317

DSC_0393

DSC_0545

DSC_0899

DSC_0802

First time aku shoot kat Kompleks Tabung Haji, Kelana Jaya dan agak terkejut sebab dapat assig. dekat situ, yelah bukan ker tue tempat orang berkumpul untuk jemaah Haji? rupa – rupanya tidak sahaja untuk penggunaan Bakal Jemaah Haji , tempat nie selain dijadikan tempat menunggu penerbangan ke Mekah , tempat nie dijadikan pelbagai kegiatan – kegiatan yang sihat or kursus2 yang Tabung Haji jalankan sewaktu bukan waktu Haji.

Terusik sikit perasaan aku nie time aku berada kat situ….teringat kembali arwah Atuk aku masa tue dia menunaikan Haji…masa tue aku kecik lagi so tak igt tahun berapa masa tue. walau macamana pun tugas tetap di jalankan dengan sempurna…

Nazri & Yati nie…agak pemalu orangnya…tapi dah kena ngan perangai aku nie…perasaan malu2 tue ilang sikit2..heheh biasalah…Pengantin katakan…Firstly aku nak ucapkan time kasih kat member aku coz dia kasi aku pakai D80 untuk second kamera…hehehhe sapa lagi kalau tak si FUADTOPA..tiba – tiba jer dia suh pakai body dia sebab dia cakap dia segan nak pakai 2 body….hehehe biasalah tue bro, aku faham…

Agak penat gak lah, time tue sebab aku memang tak pernah pakai sampai 2 body tapi kerja akan memudahkan, takyah asyik nk tukar2 lens…hehehe segala moment insyallah akan dapat…memang aku tak nafikan kalau pakai 2 body nie…memang syok jer…

oklah..tak elok bercakap panjang lebar…better you all see the gambar and photoslide tue…dan aku lak nak belajar sikit jap…sebab ada sesuatu aku kena perbaikikan lagi….nk kena improvekan diri sikit…supaya ada kelainan sikit…

salam….semua…

p/s : stay tune for solemnization Helmi & Lina….hehehe lokasinya dekat ngan umah aku bestnyaaaaaa

‘KAMI TAK BESAR DAN KAMI TAK KUAT, APA YANG PENTING KERJASAMA ‘

mohdshairulfaiz

+60126181530
mygallery picture
my_email : shairulfaiz@gmail.com
YM : shairulfaiz_eg6@yahoo.com

Advertisements

1 Response to “Solemnization & Reception Nazri & Yati”


  1. March 5, 2009 at 5:27 pm

    waduh.. cantik editing.. naik kaler dia..
    ekhem promot promot sket.. ekhem ekhem

    anak aku warded kat SDMC (dulunya SJMC). Doktor diagnose pneumonia. so album delay skets.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: