07
Mar
09

Yang Mana Satu?

Yang Mana Satu ?

Yang mana satu….pilihan aku…hahahah semakin hari semakin tak senang duduk, alahai macam orang tak siuman di buatnya…bila dipikir – pikirkan dua – dua penting gak bagi aku, cuma tak tau yang mana nak pilih sebab 2  benda nie aku lum ada lagi…ermmmm pening2 memikirkan.Bukan apa karang aku pilih buah apple nanti datang lak  c***a dah lak kelam kabut nak menyimpan…kalau pilih yang lagi satu lak, tak tau tahun berapa lak dapat.ermmm sekarang nie aku kira jiwa kacau gak…nie

Tiap – tiap malam aku ngiau pasal buah apple selepas aje aku jumpa si Acai si kaki RAHCUN…..hahaha tup2 aku dgr si Acai dah nak kawen…tahniah bro…jangan lupa jemput lak k. Ko memang leh duduk satu meja ngan Si Akmal..salah seorang kaki RAHCUN…hahaha korang nie memang lah….

Camner lah aku nk jadi macam si Fuad nie….semua benda dia tak RAHCUN ngan 2 orang nie….stay cool jer si fuad nie…ermm mungkin dia dah berkeluarga kot,tu pasal dia tak berapa nak kena RAHCUN or dia menunggu kot sesuatu yang besar yang lebih besar dari pendapatan aku kot….heheheh aku doakan ko bro…

Oklah….untuk pengetahuan kawan – kawan untuk penawar ubat….aku dah terbeli buah apple kecik jer yang bersaiz 16gb…hehehe layan gak benda alah nie….tiap2 pagi budak2 opis main benda alah nie…hahahaha paham2 jer laaa..opps lupa lak nak cakap yang si fuad pun rasa macam teracun tapi dia more pada yang boleh onCALL…hehehe kita tunggu k…mana tau d rezeki si fuad.

‘KAMI TAK BESAR DAN KAMI TAK KUAT, APA YANG PENTING KERJASAMA ‘

mohdshairulfaiz

+60126181530
mygallery picture
my_email : shairulfaiz@gmail.com
YM : shairulfaiz_eg6@yahoo.com

Advertisements

4 Responses to “Yang Mana Satu?”


  1. March 7, 2009 at 2:39 pm

    wei ngumpat blakang aku ni…. ni nak kena saman ni….hahaha… sempal… penantian itu sesuatu yg mendewasakan…..hahahaha, beli je ar buah besar tu… leh aku pinjam….

  2. March 10, 2009 at 4:10 am

    yes en sharulfaiz..peciter..cuber citer sikit2..kot2 kita pernah berjumpa..kompius lak aku nie….gmbr nko cun2 ler..suke aku nengoknyer…

  3. March 10, 2009 at 5:28 am

    wakakakakak, fuad tak bleh sebab dia fikir orang kat umh..benda tu jadi neutralkan racun,hahahah..cam kita ni bujang memang senang teracun..sebab takde penawar,haha..beli je Apple bro..semua pro2 photography pakai tu…benda tu bleh pakai 4-5 tahun beb 🙂 lagi satu barulah gempak ko pakai ipod ngan macbook tu..bleh jadi duta apple,wakakakaka*sempal (akupun dah ikut ko)…

  4. March 12, 2009 at 9:48 am

    pro photographer pakai white lens bro .. ko pakai laa apple ke jambu ke hape ….klu hitam ngan putih mana nk link ..dieorg dh ciptakan sama color … hahahahahahaa =D


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: