17
Mar
09

solemnization & Reception of Helmi & Lina

Solemnization of Helmi & Lina

Lokasi : Seksyen 18, Shah Alam

Tarikh : 7 / 3 / 2009

DSC_7460

DSC_7518

DSC_0121

DSC_7634

DSC_7615

Picture 2

Reception of Helmi & Lina

Lokasi : Seksyen 18, Shah Alam

Tarikh : 8 / 3 / 2009

DSC_0134

DSC_0061

DSC_0393

DSC_0411

DSC_0429

Picture 1

Sebelum tue aku nak mohon maaf….sekiranya lambat nak updatekan blog nie…sebabnya…korang kena baca entry sebelum nie k. Kali nie aku dapat shoot kat area kawasan aku…hehehe kira jiran la…seksyen 24 dengan seksyen 18., Memang seronok jer dapat shoot dekat2 nie…tak perlu nak pikir duit minyak ker or tol.

Helmi & Lina aku mintak maaf laaa kalau ada salah bahasa or terkasar bahasa kat korang k…hehehe lupa nak mintak maaf kat korang aritu sebelum balik. Memang seronok aku tengok Family Lina nie…heheheh lagi2 dengan kakak Lina nie…sporting betul tambahan adik lina yang comel tue…hahahaha lupa lak nak mintak no.fon.heheheh ( gurau jer ).Walaupun majlis diorang buat secara sederhana tapi memang seronok sebab nasi minyak sedap beb…heheheh lagi2 dengan bubur dia.

Kalau nak cerita panjang2 pun mungkin kena buat episod nie…so aku kena tamatkan cerita aku nie, walaupun ceritanya agak kelam kabut…hehehe biasalaa tak pandai nak buat karangan. Minggu nie kita layan gambar ajer k, slideshow aku tak sempat nak settelkan. Korang lak…kasi tnggu entry selepas nie k….muaaah kat korang…

p/s : tunggu entry pasangan Asri & Ain di Ampang

‘KAMI TAK BESAR DAN KAMI TAK KUAT, APA YANG PENTING KERJASAMA ‘

mohdshairulfaiz

+60126181530
mygallery picture
my_email : shairulfaiz@gmail.com
YM : shairulfaiz_eg6@yahoo.com

Advertisements

5 Responses to “solemnization & Reception of Helmi & Lina”


  1. March 18, 2009 at 5:39 am

    Cam biasa gambar2 ko memang cun bro!!
    skill betul gambar reception tu..aku suka yang spek ngan cincin tu,hehe..abislah awek2 selepas ni kena keja ngan ko,wakakkakakak..

    *applylah masuk zakat bro, bleh tengok dia ari2 cam aku,wakakakakakka

  2. 2 izzat ismail
    March 18, 2009 at 8:26 am

    ish3..acai2..mcm2 ko dok rachun si faiz ni..tapi kalau rachun soh masuk zakat sbb nak tengok si dia tu hari2 aku setuju..ahahah..barulah faiz jadi manusia sikit:D

  3. March 18, 2009 at 1:29 pm

    ~best entry kali nie..
    ~pasang perangkap & rachun. hehehe

  4. March 18, 2009 at 2:28 pm

    sapa nk tag along dgn sapa ni bro? aku patut x along dgn ko hehehhehe
    gmbr lawa2 tu .. angle seme aku suke

  5. 5 lina
    April 2, 2009 at 4:38 am

    ello faiz..
    huk huk huk.. nie baru dapat tengok pic. baru seminggu balik dr kedah. suka tengok pic2 yang ada ni… nanti bila mie free ktrg g shah alam.. nway thanks sebab larat layan kerenah ktorang semua. then sorry kalau ada yang terkurang ye..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: