19
Mar
09

Malam Berinai / Reception of Asri & Ain

Tarikh : 13 & 14/3/2009

Lokasi : Ampang

DSC_8393

DSC_0056

DSC_0077

DSC_0175

DSC_8139

DSC_0099

DSC_8150

DSC_0529

DSC_0455

Selamat Pengantin Baru kat Asri & Ain….korang memang sporting….heheheh lebih – lebih lagi si Asri….takyah suruh buat pose2 dia yang sendiri yang berposing sendiri…memang sporting laaa bro. hahahah lepastue lak si Ain pulak selalu tengok blogs aku…thanks ain coz sudi gak meluangkan masa singgah kat blogs aku yang tak seberapa nie..

Pasangan Asri & Ain nie aku cover dari hari jumaat malam ( Majlis Malam Berinai ) dan sabtu ( Majlis Persandingan ). Yang buat aku cemas sekali masa majlis malam berinai diorang nie…sebab majlis diorang nie start pukul 8 malam….warghhhh dahlah aku keluar dari rumah kul 5ptg, memang nak gerak awal tapi aku dalam waktu berkerja di UiTM….so kena laaa tunggu sampai aku abes kerja baru gerak ke lokasi.

Memang geram gak laaa kalau korang masuk ke KL, time2 diorang balik kerja…memang berjanggut laaa kena tempuh traffic jam….jam dah pukul 7, time tue aku baru jer sampai depan KLCC…nak ikut highway aku memang tak reti…so perasaan tue memang takut sekali sebab takut terlepas majlis diorang nie…tp mungkin aritu menyebelahi aku…Majlis diorang nie start pukul 9…hahahah lega sesangat….

Lepasnie aku kena amek iktibar apa yang terjadi kat aku….so kena buat perancangan sebelum gerak ke lokasi….heheheheh Asri & Ain aku doakan korang berbahagia selalu hingga ke akhir hayat korang k…

p/s : Minggu nie aku banyak layan gambar versi black & white….heheheheh

‘KAMI TAK BESAR DAN KAMI TAK KUAT, APA YANG PENTING KERJASAMA ‘

mohdshairulfaiz

+60126181530
mygallery picture
my_email : shairulfaiz@gmail.com
YM : shairulfaiz_eg6@yahoo.com

Advertisements

2 Responses to “Malam Berinai / Reception of Asri & Ain”


  1. 1 mdnurie
    March 19, 2009 at 10:07 am

    oO..abam faiz kutuk sy rosyam yer…??nak sain jer…kiss-kiss xnak ker….muhahahaa..

    p/s : faiz…gambo kamu chantekkk…:)

  2. March 19, 2009 at 10:34 am

    Sempal, memanglah masuk KL pas abis kerja jam siot,hahaha..lenkali naik motor je, bawak beg kamera yang kecik, aku pernah buat,hahaha..jeles betullah ngan ko punye reverse lens tu,hehe…nice series bro..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: