23
Mar
09

Spg. Durian – Shah Alam – Taman Greenwood

Alhamdulilah….selamat pergi dan balik sepanjang perjalanan ke negeri sembilan…..memang penat tapi seronok sebab dapat gak aku singgah sekolah lama aku…hahahah yang paling kecewa sekali….aku lupa lak bawak baju spare…sebab tak dapat nak mandi air terjun kat Jeram Toi….dapat singgah dan basuh muka dan kaki ajer….perghhh dia punyer sejuk bukan main……warghhhh memang dah banyak perubahan yang berlaku kat kuala klawang….ermmm hanya dalam kenangan jer beb…

DSC_0680

Teaser solemnization & reception of Shahrol & Nana ( spg. durian, negeri sembilan )

Minggu nie memang penat sesangat…..sebab kena cover 2 wedding, memang masa nak rehat tue tak seberapa cukup tapi nak buat camner dah tugas seorang photographer,kenalah berkorban masa dengan family….hahahaha dengan mak ayah laaaa beb, takkan dengan isteri? sejak bila laaa aku nie dah kawen erk? sampai jer shah alam jer, park the kereta, g mandi than terus tido ke pagi…..tut…tut…tut… dapat panggilan untuk cover wedding kat Greenwood….so siap2 cargas ke lokasinya…..alahaiii penat semalam tak ilang2 lagi….so bila masanya aku nak cari pasangan? ermmm  ‘renung – renungkan dan selamat beramal ‘ hahahahah lu pikir laaa sendiri k….

DSC_0331

Teaser Reception of Shazwan & Munirah ( Taman Greenwood )

Selesai sahaja majlis Shazwan & Munirah nie…aku call si Akmal nak ajak lepak minum…rupa – rupanya diorang nie ada sesi outdoor pengantin kat Taman sebelah Mahkamah….so aku pun terus ke tempat kejadian….hahahah bukan si akmal je yang ada rupa – rupanya si Mior, Tom, Ajek dan si Qayyum.

DSC_0441

nie si mior….versi cat…meow..meow…meow…

Ermmmm tak puas? korang kena tunggu untuk full entry 2 pasangan nie k….sebab penat masih tak ilang lagi nie….hope korang dapat bersabar k….

‘KAMI TAK BESAR DAN KAMI TAK KUAT, APA YANG PENTING KERJASAMA ‘

mohdshairulfaiz

+60126181530
mygallery picture
my_email : shairulfaiz@gmail.com
YM : shairulfaiz_eg6@yahoo.com

Advertisements

5 Responses to “Spg. Durian – Shah Alam – Taman Greenwood”


  1. 1 mior fendi
    March 23, 2009 at 5:20 pm

    0o0o0..siap publish lagi gamba aku erk!!

    sempal!! kena mintak royalti nie..

  2. March 24, 2009 at 12:39 am

    Salam shairul,

    minggu lepas adalah minggu yang paling sibuk bg fhotografer2 perkahwinan.. musim mengawan sudah kembali meh! hehehehe..

    orang kata tempat jatuh lagi dikenang.. inikan pulak tempat belajar masa kecik-kecik dolu.. kalo pi tempat tu semula mesti mngimbau suka duka hilai tawa dan sbgnya.. tp semuanya sudah berlalu.. “hidup mesti pandang kedepan” heheheh

    btw aku suka kedua pixs teaser untuk kedua2 mempelai tersebut.. nice shot! tak sabaq nak tunggu full entry 😀

  3. March 24, 2009 at 2:26 am

    salam.
    ~nice pic the kangkang. hehehe
    ~tak reti nak komen, aku tggu full entry:-P

  4. 4 mdnurie
    March 24, 2009 at 1:13 pm

    patot laa gambo abam faiz lawo….pakai mac uper yer…hehehe

    **sabtu nie aku nk jadi model di kelilingi gadis2 cun…muhehehe

  5. March 25, 2009 at 3:08 am

    weii, bukan nak ajak aku shoot..siot ar korang ni tinggal aku,huhu..takpelah, aku shootlah si aiza tu berdua ngan dia nanti,hahahahahahha..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: