30
Mar
09

Solemnization & Reception – Shahrol & Nana, spg.durian,negeri sembilan

DSC_0174
DSC_8565
DSC_0100
DSC_8721
DSC_0266
DSC_8973
DSC_0711
DSC_8991DSC_0680
DSC_0668

Thanks banyak2 kat shahrol & nana…korang memang sporting giler2 punyer.

Memang seronok kalau dapat keluar dari shah alam nie…hehehe dapat pengalaman dan idea2…yelah mana laa kita tau,tiba – tiba dapat idea yang best bila datang ke tempat orang. Si nana nie orang negeri sembilan…spg.durian…dia perlu jauh jangan cakaplah, aku ingat dekat lah kat kuala klawang tapi masih jauh lagi perjalanan…ermmm nasib baik lah..aku gerak dari shah alam kul4.30, kalau tak rasanya tk sampai laaa ke rumah si nana nie…hehehe walaupun majlis diorang nie sempol tapi suasana cukup meriah..dengan cuacanya yang baik tp yaaa amat panas ….hahahaha memang dah naik gelap dah kulit aku nie…

Majlis pernikahan diorang nie buat belah pagi tue yang aku kena gerak awal2 dari shah alam….majlis sanding lak diorang time macam biasalah…cuma majlis diorang nie abes awal dalam kul 3 kot aku rasa….ermmm mungkin adat diorang kat sana..kalau kita kat sini kompom sampai kul 5 atau 6…..abes jer diorang punyer majlis aku ajak laa si shahrol & nana g ke kuala klawang nak shoot outdoor…hehehehe sampai je kat pekan kitorang jalan kaki jer kat area2 kedai lama….nak tau cina2 kat situ semuanya tgk kitorang nie…heheheh macam artis tak?hahahha sampaikan ada amoi tue bersalam ngan si nana nie tuk ucap tahniah n cakap u nie memang cantek….hehehehe

oklah…nak panjang2 cerita pun tak bagus kan….so apa kata korang layan tue gmbr dan slideshow kat bawah nie….

Nota Tangan : korang nak tau apa yang aku buat sepanjang hari minggu lepas?hehehe korang jangan terkejut lak…..so korang kena stay tune….heheheh banyak lagi yang akan di uploadkan….

‘KAMI TAK BESAR DAN KAMI TAK KUAT, APA YANG PENTING KERJASAMA ‘

mohdshairulfaiz

+60126181530
mygallery picture
my_email : shairulfaiz@gmail.com
YM : shairulfaiz_eg6@yahoo.com

Advertisements

1 Response to “Solemnization & Reception – Shahrol & Nana, spg.durian,negeri sembilan”


  1. March 30, 2009 at 8:36 am

    weii bukan nak ajak aku..ada gak member ko nak borak pagi2 buta,keke..:) aah sedara aku kat negeri sembilan abis awal selalu..kat sini kul6 pun ada orang datang lagi,hehe..gambar cam biasa, cun bro!!!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: