31
Mar
09

Takde Kerja Cari Kerja ?

Takde kerja cari kerja ? minggu lepas memang aku takde shoot wedding….so aku free laa sikit, so bila takde kerja rasa lain lak kan….tue pasal benda lain aku shoot…heheheh nie adalah first time aku shoot model nie….memang terus terang aku cakapkan aku memang zero dalam bab modeling nie…main hentam jer..
DSC_0011
DSC_0504

Thanks to alin sebab dia yang organize model…dan kawan – kawan yang hadir untuk join photoshoot aritu, memang seronok gak shoot model ni…..sebab  asyik shoot wedding jer…sekali sekala try lak shoot lain…mana la tau dapat idea fresh untuk shoot wedding nanti…hahahahah kira aku cari ilham gak laa masa shoot modeling nie….igt senang ker nak arrangekan modeling nie?

DSC_0051
DSC_0356

Masih banyak lagi yang aku perlu pelajarinya….insyallah akan aku perbaikikan lagi utnuk memantapkan lagi aku dalam arena dunia fotografi nie..modeling – modeling yang disediakan alin nie sebenarnya ada 6 orang…yang sempat shoot hanya 3 orang sahaja sebab masa takde…dapat shoot 3 orang modeling nie pun dah pening nie nak suruh shoot semuanya…alamaknya memang deman laaa…hahahahha

DSC_0383
DSC_0118
Untitled-1
DSC_0327

kitorang abes shoot dalam sekitar 12 tghari….nk lama2 kesian lak…modeling si alin nie…heheheh kena amek berat sikit…hahahaha penat tue memang penat tapi seronok..sesangat tapi aku ucapkan takziah kat member aku si mior sebab dia yang arrangekan kawan2 untuk join sesi photoshoot modeling nie..last2 dia tak dapat hadir sebab dia kena satu penyakit misteri….heheheh ‘ renung – renungkan dan selamat beramal ‘.

IMG_0071
Picture 1

hehehehe jangan marah tau….sempat gak bergambar ngan modeling…hehehe thanks to Ajib sebab dia yang shoot gambar aku….

Nota tangan : korang stay tune k….sebab yang nie gak adalah first time aku shoot….bukan senang nak dapat lesen besar nak shoot kat situ…so korang jangan kemana- mana k…
‘KAMI TAK BESAR DAN KAMI TAK KUAT, APA YANG PENTING KERJASAMA ‘

mohdshairulfaiz

+60126181530
mygallery picture
my_email : shairulfaiz@gmail.com
YM : shairulfaiz_eg6@yahoo.com

Advertisements

10 Responses to “Takde Kerja Cari Kerja ?”


  1. 1 mior fendi
    March 31, 2009 at 4:15 pm

    gambar last tu yg tak leh tahan tu..hehe..

    anyway..gamba2 ok..editing pun menarik..kepidap bro!!

  2. April 1, 2009 at 12:28 am

    huh… mentang2 awek… langsung tak ajak aku pun. ye la sape arr aku.

  3. April 1, 2009 at 1:14 am

    ~ editing ala-ala wazari la bro. Hahaha 😀

  4. 4 shairulfaiz
    April 1, 2009 at 2:21 am

    hehehe….senseizam…baru jer belajar editing abg wazari sikit2…

  5. April 1, 2009 at 2:27 am

    nice lah..
    rugi x dapat join,..
    geram nyerrr,..

  6. April 1, 2009 at 3:51 am

    hahahha..
    geli usus tgk si shairul punya pic..
    suzy kena hentam habisla pasti..
    nice shoot anyway…okla kalu 1st time dah macamnie..
    2nd and sterusnya musti dah mantap bukan?
    hehehehe

  7. April 1, 2009 at 10:40 am

    weii, tak bleh blahla gambar ko ngan model tu,kekeke..tak masuk langsung,wakakaka..gambar lain sume ok, cuma no 7 aku rasa posing tu cam pelik skitlah..aku lagilah tak pernah shoot model..mak aku tak bagi,hahahaha

  8. April 2, 2009 at 12:48 pm

    nak jadi model.
    nak jadi model.
    hehe.

    gambar kamu cantik-cantik.

  9. April 4, 2009 at 11:32 pm

    wah..kenmaen gembire paiz…

    gamba chantiksss

    jeles…

  10. April 8, 2009 at 6:10 am

    nice editing la bro..awek manis² lak tu..hehe,vote no 1..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: