18
Apr
09

Mini Konsert F1 Pavilion, Kuala Lumpur

Lokasi : Pavilion, Kuala Lumpur

Tarikh : 4 April 2009

DSC_0171

Ini adalah salah satu latihan bagi faiz dalam bulan April nie…hehehe kali nie faiz uploadkan pasal Mini Konsert F1 di Pavilion, Kuala lumpur…korang mesti dah tau lokasinya kan….tp bagi faiz nie adalah pertama kali jejak kaki kat Pavilion nie…biasalah faiz nie bukan orang Bandar pun….hahahahahahah padahal malas nak berjalan kat Shoping Area…heheheh.

DSC_0126

Macam mana faiz boleh terjebak sampai kat sana? sebenarnya faiz dapat sms dari mior dan tom yang mengatakan bahawa Datok Kamarudin meminta kami shoot anak beliau semasa persembahan..namanya Amanda Imani..ermmm tanpa melengahkan masa faiz pun ok ajer…lagi pun faiz memang tak pernah shoot event seperti ini…hehehehe cuma yang tak seronoknya kami dapat info nie sehari sebelum konsert so memang tkdpat laa pass nak shoot dalam…mungkin Dato Kamarudin tk sempat bagi tau pada organiser…tapi tue semua bukan penghalang pada kami.

DSC_0118
DSC_0207

Memang cukup mencabar gak laa sebab shoot secara berasak – asak….nasib baiklah kami semua berada di depan kalau tp memang hampeh laaa jawabnya. Lagi satu masa nie laaa faiz merasakan gear faiz nie boleh sampai ketahap mana..kira test power kekuasaan D80. Memang payah sikit laa sebab lighting sentiasa berubah – ubah so kadang – kadang whitebalance akan lari samada sikit atau banyak.warghhhh macam mana erk diorang shoot Konsert Akademik Fantasia? huhuhuhu nie yang nak kena berguru nie….

DSC_0368
DSC_0106
DSC_0185

Tak sangka salah seorang penyanyi yang hadir ialah Zainal Abidin…hehehe teruja aku sekejap kalau laaa Amy Seacrh lagi laaa aku terangkat beb….Memang seronok lah…hadir kat situ untuk shoot Amanda Imani tapi semua boleh dapat…hahahaha Andy Flopp poppy pun jugak hadir untuk menyanyi…warghhh best gila walaupun terasak – asak..biasalah lumrah tgk konsert katakan.

Tapi sayangnya…faiz tak dapat nak upload gambar Amanda Imani yang selebihnya sebab dapat arahan dari Dato yang mengatakan gambar anak beliau tidak boleh di advertise kat blog…so yang mana faiz terupload satu aritu kira satu ajer laaa nampaknya sebab dpt info selepas faiz upload sekeping gmbar anak beliau…hehehehe nak padam rasa sayang lak….hehehehe

DSC_0306
DSC_0294
DSC_0355

Oklah panjang lak faiz bercelotih lak….ermmm korang semua layan laaa gambar dari faiz yang tak seberapa nie tau…huhuhuhu biasalah faiz masih beginner lagi so masih belajar untuk dptkan yang terbaik….

p/s : Nenek faiz telah pulang ke Rahmatullah pada 17 April 2009, semoga rohnya tergolong dikalangan orang – orang yang beriman…marilah kita sedekah Al – fatihah pada arwah nenek faiz…..Al – Fatihah….

‘KAMI TAK BESAR DAN KAMI TAK KUAT, APA YANG PENTING KERJASAMA ‘

mohdshairulfaiz

+60126181530
mygallery picture
my_email : shairulfaiz@gmail.com
YM : shairulfaiz_eg6@yahoo.com

Advertisements

3 Responses to “Mini Konsert F1 Pavilion, Kuala Lumpur”


  1. April 19, 2009 at 5:21 am

    ~ Salam Takziah
    ~ konsert pulak terbaikk…:-D

  2. 2 mior fendi
    April 19, 2009 at 3:20 pm

    erm..pertama sekali..takziah di atas pemergian insan tersayang..

    al-fatihah.. amin…

    entry mini konsert f1 pavillion erk..hehe..bagus2..
    at least ada gak entry..haha..pandai ko..

    tak sangka byk gambar ko amek..cam nie la photog..haha..
    gambar2 sgt ok..tu baru kt luar tu..belum dapat pas lagi..hehe kalu dapat pas la kan..siap la diorg..heheh

    gud job on that day!!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: