19
Apr
09

Panning….or Pening…?

Lokasi : Tanah Lapang, seksyen 18

Tarikh : 11 April 2009

DSC_1030

Panning…..or Pening…nie? hehehehe yang mana satu betul nie? hahahahaha lawak2…nie bukan job tau tapi nie adalah satu latihan pada aku gak…thanks to Toro sebab dia yang ajak shoot kawan2 dia buat drift…

Bukan aku sorang jer yg join masa sesi drift nie…yang join akmal, mior, tom, ajib dan yus….hehehe tapi gambar yg superb sekali si akmal dan yus…hehehe kalau tak caya korang g tgk sendiri blog diorang nie…

DSC_0975

Hahahah yang tak tahan sekali nie member aku nie dia nie memang suka duduk kat tiang…hahahah dia nie memang best sebab dia punyer mata dia memang tajam kalau suh shoot detail mana best laaa gambar dia…lagi2 sekarang nie dia di gelar photographer golf yang tersohor..hehehehehe sebab kalau gmbr detail memang superb laaa..

DSC_0945
DSC_0973

Yang nie si mior…kami semua gelar kat dia kaki runner..huhuhuh dan merangkap setiausaha…hahahaha kalau ada apa2 benda yang nak buat or aktiviti dia nie yang uruskan segala2 termasuk peralatan…thanks bro aku salute kat ko…yang mamat duduk kat celah pokok lak ….nie laaa akmal yang digelar sebagai budak Afro…hahahaha

DSC_0921

Memang seronok gak laa shoot panning nie…sebab aku tak pernah buat shoot panning lagi…hehehe tue pasal laaa aku laju ajerr nak follow aktiviti nie…walaupun gambar agak tak seberapa cun tapi aku dah berusaha untuk dapatkan yg terbaik….insyallah lepasnie aku try buat yang lebih terbaik…memang bulan april nie aku banyak belajar pasal photography sebab nak dapatkan satu raw yang terbaik untuk akan datang…

DSC_0983
DSC_0919
DSC_1020

Ermmmm memang banyak lagi aku perlu perbaikikan skill – skill dalam bab photography nie…memang payah gak lak…dulu belajar tak banyak buat praktikal yang baik belajar hanya bab teori ajer….so memang payah kalau belajar tak buat latihan praktikal yang lebih banyak…so kawan yang ada belajar photography korang kena buat banyak latihan praktikal…pasal shutter count jangan risau k…yang penting output dia superb nanti…heheheh betul tak..

DSC_0915

Aduyaiii mata dah mengatuk lakk….oklah korang tgk – tgk lah gambar aku yang tak seberapa nie….kalau ada kesalahan korang kasi tegur aku…hehehe kira komen laaa sikit apa yang patut…..mana tau aku leh perbaiki lagi akan datang…..k lah…selamat malam…..

‘KAMI TAK BESAR DAN KAMI TAK KUAT, APA YANG PENTING KERJASAMA ‘

mohdshairulfaiz

+60126181530
mygallery picture
my_email : shairulfaiz@gmail.com
YM : shairulfaiz_eg6@yahoo.com

Advertisements

12 Responses to “Panning….or Pening…?”


  1. 1 mior fendi
    April 19, 2009 at 3:49 pm

    adooii…
    mat runner pun mat runner la..janji keje settle…haha

    yg mat tiang tu pun ok jugak..aku tgk tiang lagi cerah dari dia..wakakaka..

    mana gambar drift yg lain..simpan sendiri yer??? hehe…

  2. 2 Gerimis
    April 21, 2009 at 1:21 am

    salam bro… gua ni mmg selalu masuk n tgk bro punya blog nieh.. siap bookmarks lagi..ha.ha.h.a. gambar sumer cantik2.. gua tak penah pun blaja ambik gmbr nieh.. tapi berminat la… suka tgk shoot yg cantik2…. semoga sukses…

  3. 3 shairulfaiz
    April 21, 2009 at 4:59 am

    thanks…bro.aku pun masih learning lagi…jom berkongsi ilmu kalau tk keberatan..

  4. April 21, 2009 at 7:17 am

    Very nice panning….. aku suka gambar yang pertama tu… ngan gambar mamat yang duk kat sebelah pokok kelapa tu. Tgh skoden anak Pak Mail mandi agaknya..huhuhu

  5. April 22, 2009 at 2:14 am

    woww..nice panning bro..no 8 tu gempak betul..dah mcm nak tercabut dah tayarnye..pe² pun…nice pic bro..

  6. April 22, 2009 at 3:13 am

    salam blogwalking here.. saje jenjalan..
    nice capture walopon pening2 hehehehe..

  7. April 22, 2009 at 3:19 am

    perghh, pasni bleh buat pengantin panning plak faiz,kekeke..ko penah duduk dalam kereta tu tak? aku pernah kat stadium shah alam dulu, memang rasa nak mati je,hahaha..

  8. April 22, 2009 at 3:20 am

    Eh, aku lupa tukar nama,hahaha

  9. April 22, 2009 at 9:23 am

    thanks shout@my blog
    blog ni pon meriah gak.. hehehe..
    TT? bole ajer.. aku dok pandan jaya..
    sama2 kite belaja.. aku pon baru belaja gak =)

  10. 10 mdnurie
    April 22, 2009 at 4:05 pm

    demmmnn …ko masukkan gambor model tepi tiang tue….hhehehe

  11. April 28, 2009 at 11:21 am

    pehhh gambar no.1 tu mantoppppp…tolong ajar saya bang…warghkakakaka….paling faullll gambar tiang tu pasal ada lembaga seblah tiang tu….nasib baik ada tiang..ekekekkeke

  12. 12 azwinomar
    May 18, 2009 at 12:48 pm

    tu cam fadh je..??… btl ke


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: