22
Apr
09

Jalan – Jalan Cari Makan…sambil menyelam..hehehe

Lokasi : Selera Central, sunway damansara, kota damansara

DSC_0074

Malam tadi Abg Wam Shamril ajak makan kat Bawal Power…perghh memang sedap gila sampai jilat jari laa…hehehe yang join makan malam tadi Akmal, Mior, Wan, Rizal, Tom , Ajib dan Qayyum. Meh tonton Cerita Jalan – jalan cari makan…sambil tue menyelam k

DSC_0099
DSC_0119

Kalau nak tau nie lah owner kedai Bawal Power En.Emri n wife Mdm. Maswim, diorang nie baru jer kawen…so kira kitorang opening laa untuk sambut semperna perkahwinan diorang nie…thanks abg wan shamril coz kalau dia tak ajak memang tak rasa laaa masakan bawal power nie.

DSC_0085
DSC_0093

Antara menu kedai mereka nie ade 3 special dish… 1) Bawal 2) Keli 3)Ayam. Fried dishes….tapi aku kurang sikit makan ikan bwal nie…so aku layan makan ewak leleh ( ikan keli ) tue bahasa Jawa…sebab aku nie memang kaki makan ikan keli…biasalah orang kampung katakan. Kalau nak tau semua masakan diorang nie dari masakan Penang.

DSC_0035

Time kitorang tengah jamu selera…tiba – tiba seorang awek yg cun…datang…rupa – rupanya dia adik pada tokei kedai Bawal Power…huhuhuhu namanya Baby…sedapkan tue nama panggilan manja..Abg Wan Shamril menyapa kat baby yng kitorang nak shoot baby lepas makan…warghhh teruja gak laaaa kitorang nie…tue pasal makan laju2 nak abes cepat…hahahah lawak2.

DSC_0142
DSC_0166

Kalau korang nak tau nie….Abg Wan Shamril with wife…huhuhu aku capture gambar diorang untuk kenangan time diorang dah olderis nanti..heheheh walaupun dah lama kawen tp diorang nie macam baru jer kawen..hahahaha jangan marah erk bro…

Memang seronak gak laa shoot malam2 nie…cuma kekuasaan gear aku ajer yang ada hadnya…hehehe tapi aku mesti dapatkan yg terbaik…kalau korang nak tau kami buat shooting kat area Curve…memang best laaa kalau shoot siang.

DSC_0196
DSC_0177
DSC_0155
1

Cute kan…baby nie…alahaiiii nasib baik laaa aku nie jenis yg tak cepat tergoda…huhuhu apa – apa pun baby nie memang seorang model sambil rasanya…tp kawan2 dia memang model yang tersohor…

DSC_0201
Picture 1

Sekali sekala aku nak gak interprint ngan Baby…hehehe tapi rasa pelik lak, yelah apa taknya aku nie memang tak pernah orang amek gmbr aku..hahahah tak tau laaa kalu aku kawen nanti…

Oklah…panjang lak bercerita nie…karang kena marah lak ngan bos aku kat opis nie…hehehe sebelum apa2 berlaku baik aku tammatkan cerita kau nie….korang kalau nak g makan Bawal Power jangan lupa ajak aku sekali tau…nak try layan ikan bawal lak..hahahahha

‘KAMI TAK BESAR DAN KAMI TAK KUAT, APA YANG PENTING KERJASAMA ‘

mohdshairulfaiz

+60126181530
mygallery picture
my_email : shairulfaiz@gmail.com
YM : shairulfaiz_eg6@yahoo.com

Advertisements

8 Responses to “Jalan – Jalan Cari Makan…sambil menyelam..hehehe”


  1. April 22, 2009 at 2:21 pm

    woi tangan ko pegang tut baby ek…jahat siot

  2. 2 mdnurie
    April 22, 2009 at 3:59 pm

    baby…baby….demmmn masuk dlm mimpi plak…muhehehe

  3. April 23, 2009 at 4:41 am

    mamat 2 orang yang bergambar ngan baby tu memang muka tak bleh jadi model betullah..muka ketat je tahan napas,wakakakakkakaka..

  4. April 24, 2009 at 2:44 am

    Bro, boleh tak kongsi ‘setting’ untuk gambar yang ke 9 tu… Ker dah edit kat photoshop. Cantik lah gambar tu, color dia mabeleesss…

    TQ

  5. 5 shairulfaiz
    April 24, 2009 at 3:38 am

    khalsyaza gmbr no.9 tue aku edit minor jer aku just curve jer…klu tgk gmbr raw dah memang mctu gak…huhuhuhu penangan D80..hehehe

  6. April 24, 2009 at 12:06 pm

    salam…singgah jap.. nice picture…

  7. April 25, 2009 at 2:41 pm

    kerjasama camner bro?? he..he.. no prob…

  8. April 26, 2009 at 1:57 am

    ok no prob.. call je kalau mai sini….


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: