26
Apr
09

Lagu Favorite hihihihihi……

Terang bulan malam ini
Kerlipan bintang seribu
Yang ku damba saat ini
Hanyalah engkau yang satu
Didalam hidupku

Teratai di pinggir kali
Mulanya mekar berkembang
Yang ku sebut hari-hari
Hanya namamu seorang
Ku mabuk kepayang

Bila kau jauh terasa sunyi
Resah gelisah sepanjang hari
Seandainya kau ada di sisi
Bahagianya hidupku ini

Kali pertama ku kenal cinta
Baruku sedar ertinya madu
Jiwa gelora mimpi mengusik
Semakin rindu semakin asyik

Panas panas panasnya mentari
Tak sepanas cintaku ini
Kepadamu yang aku kasihi
Hingga akhir hayatku nanti

Bunga-bunga bunganya asmara
Harum dan mekar di dalam dada
Walaupun yang menghalangi
Cintaku pasti

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Jangan marahhhh haaa….dah nie favorite lagu time dalam kete…huhuhuu sekurang – kurangnya dapat gak ilang mengantuk kalau drive sorang – sorang walaupun ada penumpang…kompom orang sebelah tue tido punyer…betul tak? apa salahnya layan lagu dangdut sekejapkan…

Memang layan laaa time drive dengar lagu nie…dari nk mengantuk terus segar mata dibuatnya…mesti korang kutuk kaw2 punyer…muka ganas layan lagu dangdut…heheheh lantak laaa apa orang nak cakap janji aku enjoy time drive daripada tension tengok orang sebelah tido baik dengar lagu dangdut nie..sekurang – kurangnya slow laaa skit panas hati didalam dada nie…

DSC_0258

Gambar kat atas nie kitorang semalam baru g sana…best gak laa masuk ZOO nie, macam – macam haiwan leh tengok sampaikan haiwan B….tut…pun ada gak..nasib baiklah tk dekat kat kandang dia…apa daaa pihak zoo nie bukan nak lebalkan apa nama binatangnya…nasib baik aku tgk dari jauh…kalau korang nak tau citer selanjutnya dan gambar2nya korang stay tune untuk entry Mari ke Zoo.hahaha lawak2 kat situ gak aku dapat kawan baru yang hanya kenal dalam blogger…hehehe thanks bro coz sudi turun shoot sama2….walaupun tkdpt sangat nak tunjuk ajar or apa2 la.sebb aku pun masih learning so tk pandai nk mengajar2.

Tue citer pasal ari sabtu…yang nie pasal ahad lak…kitorang ada shoot outdoor potraiture kat Putrajaya…tapi nie aku tag along dengan mior, thanks bro ajak aku tag along.Apa – apa pun aku mohon maaf laa sebab aku tiba2 lak datang pening kepala….aduyaiii ruginya…sebab tk dpat shoot yang terbaik sangat…

DSC_1491

Yang nie pun korang kena stay tune…gak tau walaupun gambar dari aku tk seberapa sangat. Ramai gak yg join sesi photoshoot nie…yang join Tom, Mior, Ajib, Qayyum dan aku sendiri..dan thanks to 2 couple nie sebab korang nie memang sporting dan happy go lucky…

Oklah waktu dah time nie…penat shoot outdoor potraiture siang hingga ke malam tk ilang lagi nie…sok aku dah mula kerja…karang bangun lambat lagi laaa nampaknya…so korang tunggu full entry nie k….harap bersabar…tau, kalau tak korang kasi layan lagu favorite aku nie..heheheh sekurang – kurangnya happy laa gak nak tunggu entry selanjutnya……selamat malam…..

‘KAMI TAK BESAR DAN KAMI TAK KUAT, APA YANG PENTING KERJASAMA ‘

mohdshairulfaiz

+60126181530
mygallery picture
my_email : shairulfaiz@gmail.com
YM : shairulfaiz_eg6@yahoo.com

Advertisements

4 Responses to “Lagu Favorite hihihihihi……”


  1. April 27, 2009 at 7:09 am

    bro.. zul kata cam nak join kalau gi minum sok malam…hehe best gak tu jumpa kekawan 3 penjuru..

  2. April 28, 2009 at 1:01 am

    perrghhh, layan dangdut siott,hahahahaa..
    takpe, akupun layan gak lagu ni sesekali beb,kekeke..bilalah ko nak aku join korang shoot pape tu,huhu..sian aku dipinggirkan *sob sob..

  3. 4 mdnurie
    April 30, 2009 at 4:32 pm

    org jawa mesti layan dangdut baru ‘world’…muhehehe…endok..endokk


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: