28
Apr
09

Kami ke Zoo….Yeah…Yeah…

Lokasi : Taman Zoo Negara, Kuala Lumpur

Tarikh : 25/04/2009

Satu perancangan terkejut sebenarnya…sapa punyer idea pun aku tak tau la..tapi memang seronok g ke sana…sebabnya dah lama sangat tak ke Zoo, seingat aku masa pergi ke zoo nie masa aku zaman sekolah rendah lagi…hahahah so bayangkan laa dah besar tua bangka baru g sekali lagi untuk kali ke-2. hahahah zaman dah berubah dunia dah maju…

DSC_0005
DSC_0176

Sampaikan ada kawan sorang nie macam naik gila dibuatnya sebab dia memang tk pernah g ke Zoo Negara…alaihai kesian kat ko erk Qayyum..so kira ko happy laa dapat jumpa saudara – saudara ko kat situ sampaikan ko sanggup cium anak patung beruk tue…thanks kat korang yang join outing ke zoo negara walaupun ada kelewatan masa perjalanan ke sana…biasalah janji melayu pada setengah orang bukan aku tau…hehehehe

Yang join aktiviti nie ialah Tom, Qayyum, Mior, Aku, Ateng dan 2 sahabat baru iaitu Khalid dan sorang lagi tak ingat lak namanya…heheheh kira kitorang nie dah macam satu pasukan WONDERPETS sebab nak selamatkan haiwan tapi dalam bentuk gambar…hahahah lawak2 meh tengok video klip nie…mesti korang layan punyer

DSC_0036
DSC_0014
DSC_0045

Memang penat kalau nk shoot haiwan nie..sebab nak dapat moment yg cantek cukup payah..lagi – lagi kalau kita nie bukan seorang yg penyabar…hahahah shoot haiwan nie memang kena bersabar…kalau tak memang hancur laaa gambar2nya. Nasib baik laa aku first time shoot haiwan nie…memang banyak lagi kena improvekan diri dalam shoot haiwan nie ,insyallah aku try akan datang…

DSC_0066
DSC_0077

Korang korang nak g Zoo, aku nasihatkan korang kena g pagi2 jangan macam kami sampai kat sana dah lepas waktu lunch…ermmm tu pasal laa Singa duk diam dan tido ajerrr kerja dia…dah dekat 1/2 jam aku duk kat situ nk dia beraksi sikit…yang harimau lak asyik berjalan ke hulu hilir ntah ada satu benda je yang dia tak dpt…mungkin dia bangun lambat so waktu lunch dia kena kebas oleh member dia..hahahah tue laa jangan bangun lambat lagi tau rimau…hehehe

DSC_0124
DSC_0051

Ermmm dah penat berjalan…kami semua jamu selera kat area situ…than lawat kedai cenderamata kat situ…semuanya berbentuk haiwan…memang comel2 belaka termasuk cashier nya sekali…hahahah sambil makan sambil minum laaa. Nasib baik laa aku masih single kalau tak dah lama aku belikan patung2 nie..huhuhuhuhu

DSC_0084

Oklah…faiz dah leh lama- lama nie..sebab faiz ada janji ngan member kat seksyen 7 …huhuhu kira markas faiz melepak laa..sambil bincang pasal photography..kata faiz masih dalam belajar..hahahah oklah faiz mintak maaf banyak2 kalau ada salah dan silap….

DSC_0258

‘KAMI TAK BESAR DAN KAMI TAK KUAT, APA YANG PENTING KERJASAMA ‘

mohdshairulfaiz

+60126181530
mygallery picture
my_email : shairulfaiz@gmail.com
YM : shairulfaiz_eg6@yahoo.com

Advertisements

6 Responses to “Kami ke Zoo….Yeah…Yeah…”


  1. 1 mior fendi
    April 28, 2009 at 5:29 pm

    erm..mentang2 la aku yg lambt…takpe2..hehe

  2. April 29, 2009 at 4:47 am

    geramnye tgk singa tuh…nakkkkkk!

    gagah gileeee….

  3. 3 shairulfaiz
    April 29, 2009 at 12:03 pm

    oittt ingat kucing ker smpai nk geram2 nie…aduyaiii

  4. 4 mdnurie
    April 29, 2009 at 7:00 pm

    eleh…aku lg kiut dr rimau tue….muhehehe

  5. April 30, 2009 at 7:07 am

    demn,..sampainya hatimu~~~~~

  6. April 30, 2009 at 2:00 pm

    bro…terbaik laaa pic ko…salam perkenalan…hehehe…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: