04
May
09

Marul & Awin – Outdoor Potraiture

Tarikh : 26 / 04 / 2009

Lokasi : Sekitar Putrajaya

DSC_0144

Salam semua…..

Buat pengetahuan faiz semalam baru je balik dari Kuala Kangsar…memang best walaupun faiz ke sana hanya Tag along with Tom@rosyam…dan bersama seorang lagi Mior. Memang penat sangat sebab cover dua pengantin di waktu yang berlainan, so nak citer lebih lanjut korang kena tunggu k…..sekarang jom kita citer pasal dua pasangan nie dulu Marul & Awin nie…heheheh

DSC_0092
DSC_1480

Kali nie pun faiz tag along jugak…kata faiz nak belajar something so apa salahnya belajar dengan kawan – kawan kan…thanks to mior sebab ajak faiz untuk join sesi potraiture outdoor nie kat putrajaya…heheheheh dan tak lupa pada Marul & Awin coz diorang nie memang sporting giler…

Memang banyak benda yang kita perlu explore dalam potraiture nie…bukan mudah nak dptkan yang terbaik….sampaikan kami buat hingga ke malam sebab nk dptkan satu gambar yang tergambar bagi pasangan nie….

DSC_1552
DSC_1500

Dan tak lupa pada Ajib sebab dia banyak gak tunjuk ajar dalam nk dapat reflector/ bayang di dinding…thanks bro…nanti aku lanjer ko minum kopi jer…hahahah tapi malang tak berbau sebab faiz dengan tiba- tiba aje dapat pening kepala….alahaiii faiz dah mula merasakan keseronokan nk shoot terhalang….so faiz tk banyak sangat shoot aritu..walaupun kami buat sampai malam…yelah kadang – kadang sakit nie tak menentu betul tak…apa – apa pun faiz bersyukur sebab pening kepala nie tak laa terlalu melarat sangat…sebab dapat panadol dari awin…thanks erk awin kasi panadol..

so apa – apa pun jom layan serba sedikit gambar – gambar diorang nie….

DSC_0178
DSC_1464
DSC_1565
DSC_1646
IMG_9844
DSC_1701
DSC_1738
Picture 1

Thanks kat mior, tom, ajib dan qayyum sudi mengajak faiz turut serta dalam sesi photoshoot nie…jasa korang aku tak lupa…

p/s : Korang nak tau citer pasal di kuala kangsar, perak masa cuti hari pekerja so kurang kena stay tune..next entry..

‘KAMI TAK BESAR DAN KAMI TAK KUAT, APA YANG PENTING KERJASAMA ‘

mohdshairulfaiz

+60126181530
mygallery picture
my_email : shairulfaiz@gmail.com
YM : shairulfaiz_eg6@yahoo.com

Advertisements

5 Responses to “Marul & Awin – Outdoor Potraiture”


  1. May 5, 2009 at 2:02 am

    weiiii, ko pun dha jadi cam akmal ngan qayyum guna kata ganti diri ketiga dalam ayat2 ko,haha..siot je..salahlah tata bahasa melayu..guna aku jelah beb.lagi macho,ahaha..

    btw, gambar mmg marveles beb..best kalau dapat shoot camtu ngna kengkawan..lagi enjoy..:)

  2. May 5, 2009 at 2:04 am

    ~ compo yg best.
    ~ mcm pernah ku lihat idea pic-10 tu, hehehe

  3. 3 shairulfaiz
    May 5, 2009 at 3:41 am

    acai…dh terbiasa lak…hehehe
    sensizam….heheheh diam2 tau..hahahaha

  4. May 5, 2009 at 9:11 am

    cantik lah gambar ni sume. sy mahu link kamu ! boleh yee. 😀

  5. 5 zul
    May 5, 2009 at 12:29 pm

    tambah teruja perasaan nak berguru ngan tuan..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: