10
May
09

Hawa & Shaiful – Cangkat Jambu,Kuala Kangsar

DSC_0175
DSC_0225
DSC_0244

Minggu nie faiz uploadkan gambar masa faiz berada di Perak masa cuti Hari Pekerja aritu…oppsss…faiz mohon maaf sekiranya faiz lambat uploadkan…bukan apa banyak benda yang faiz kena dahulukan so harap korang faham situasi faiz…Kali nie faiz just tag along ajer….thanks to Tom@Rosyam sebab ajak faiz follow dia…huuuhuhuhu bukan faiz sorang jer yang ikut tapi member baik dia pun follow sekali si Mior ( Meow…meow…meh2 makan….) segala perjalanan, makan dan tempat tido semuanya Tom Support…hahahahah memang seronok laaa macam orang besar lak…bila kita follow tag along nie…thanks yerrr abg rosyam support semuanya…

Faiz berada disana 3 hari…huhuhuhu cukup lama bagi faiz….bak pepatah melayu berkata laaa…hujan emas di negeri orang, hujan batu di negeri sendiri…hehehe so faiz rasa better hujan batu di negeri sendiri…hahahah…

DSC_0276
DSC_0301

Hahahaha….cukup letih sesangat masa tue….hanya Tuhan je yang mengetahuinya…yelah lepas saja selesai shoot nie kami semuanya kena cergas ke ipoh untuk bermalam di situ…sebab keesokkannya kami kena berada di Sungkai pulak…..nak tau mengapa kami di Sungkai? korang kena layan gambar kat Cangkat nie dulu after that faiz akan cerita dalam bentuk bergambar…so korang stay tune to next entry ……..

DSC_0325
DSC_0357
DSC_0388
DSC_0439

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Nota Kaki : Faiz nak mengucapkan selamat Hari Ibu….faiz mohon maaf sekiranya ada salah silap selama nie….doakan faiz berjaya dalam bidang yang diceburi – Fatimah Bt. Atan

Korang layan video clip nie…..lagu dari seorang seniman Agung…huhuhuh

‘KAMI TAK BESAR DAN KAMI TAK KUAT, APA YANG PENTING KERJASAMA ‘

mohdshairulfaiz

+60126181530
mygallery picture
my_email : shairulfaiz@gmail.com
YM : shairulfaiz_eg6@yahoo.com

Advertisements

4 Responses to “Hawa & Shaiful – Cangkat Jambu,Kuala Kangsar”


  1. May 11, 2009 at 4:04 am

    Perrghhh, sampai kuale kangsor yop!! πŸ™‚ dapat rasa laksa tak faiz?hehe..sampai sekarang aku jeles betul setiap kali tengok gambo ko,huhu..gambo last tu sangat strong skali penceritaannya,aku suka!!,hehe

  2. May 11, 2009 at 6:42 am

    gambor cincing tu memang best yopp….. menangis tak berlagu kalau hilang tuh…

  3. 3 mior fendi
    May 11, 2009 at 11:17 am

    hehe…gambar best..tapi lokek la..kami nk tgk lagi!!!! πŸ˜€
    paiz…bila nk buat klas editing nie???

  4. 4 mdnurie
    May 11, 2009 at 12:03 pm

    faiz tolong edit yerrrrr….dah lebam nieeee…muhehehe


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: