11
May
09

Siti & Azlan – Trolak,Sungkai, Perak

DSC_0174

Kalau korang nak tau..nie kesinambungan citer faiz dari kuala kangsar aritu….selepas saja selesai shoot,kami bertiga gerak ke ipoh untuk bermalam…hahaha ntah apa nama hotel si tom g sewa..hahahah dah laaa katil 2 jer..last2 faiz yang kena tido atas katil yang takde tilam…bapak keras..memang malam tue tido cukup berbunyi laaaaa..hahahah padam muka korang….

Kali nie saya uploadkan Siti & Azlan…diorang saudara pada si tom…hehehe nak tau selebihnya korang g tanya sendiri kat Tom k…

DSC_0139
DSC_0050
DSC_0037

Mesti korang tertanya mengapa faiz kurang nk uploadkan gmbr – gmbr diorang nie..heheheh sebabnya faiz masih learn  lagi…yelah banyak benda yang kita masih tak tau..bohong laa orang yang dah pandai diorang tak nak belajar..untuk menambahkan ilmu di dada…dalam 3 hari faiz di sana faiz banyak memperhatikan suasana lokasi, situasi keadaan, lokasi dan sebagainya…warrghhhh banyak benda faiz masih tk tahu lagi….ermmm so photographer – photographer kat luar sana…korang kena banyak bersiar2 di negeri orang…yelah kadang2 ada gak tempat yang kita sendiri tak tau…hehehe lepasnie faiz ingat nak berjalan lak rasanya….

DSC_0187
DSC_0495

Korang nak kenal sapa si Tom nie? hehehehe orangnya sungguh baik hati, sopan santun orangnya, berbudi bahasa orangya, kacak dan segan serta masih single…hahahahaha so faiz tunjukkan gmbr Si TOM nie yang ala – ala macam Rosyam Nor…tue orang yang kata bukan faiz yang kata…hahahaha
DSC_0123

Lepas sahaja selesai shoot kami bertiga balik ke shah alam…warghhhh faiz rasa teruja lak..balik ke shah alam…sebab dah tk tahan ngan tilam dan bantal bucuk…hahahaa…faiz sampai dengan selamat di shah alam walaupun jalan agak sesak,mungkin ramai yang balik ke kampung masa cuti hari pekerja …Alhamdulliah..semuanya berjalan lancar……faiz sampai jua ke rumah….so sampai sini Journey faiz bersama tom dan mior ke Perak…hahahah
DSC_0587

‘KAMI TAK BESAR DAN KAMI TAK KUAT, APA YANG PENTING KERJASAMA ‘

mohdshairulfaiz

+60126181530
mygallery picture
my_email : shairulfaiz@gmail.com
YM : shairulfaiz_eg6@yahoo.com

Advertisements

6 Responses to “Siti & Azlan – Trolak,Sungkai, Perak”


  1. 1 Azlie AzZuri
    May 12, 2009 at 4:16 am

    lawa gambar-gambar nie…

  2. 2 mdnurie
    May 12, 2009 at 11:56 am

    wei faiz..pesal aku nmpak gemuk…???demmmmnnn….hehehe

  3. May 13, 2009 at 3:37 am

    hehe..gmbar no6 tu best la bro..
    mcm hepi² je..

    jauhnye bejalan smpai ke perak..
    tp best kan dpt jejalan kt tmpt org ni.
    byk yg kita akan dpt pelajari.. 🙂 🙂

  4. May 13, 2009 at 8:53 am

    cun siot gambar yang 1st skali…

    jalan2 jauh2 nieh kne ade insurans taw…
    sediakan payung b4 hujan…
    ekekekee…

  5. May 13, 2009 at 10:27 am

    ahahah, siap perkenalkan tom lagi tu..:) aku suka mood gambo no 2 tu..:) best kan jalan2 ramai2 ngan member ni..buat kerjapun seronok je.

  6. 6 zahrah
    May 14, 2009 at 7:02 am

    ye betol paiz, jalan jauh2 slalu ni kene ade insurans.. jom dating.. hihi


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: