15
May
09

Menghitung Hari…..

Sejak 2 menjak 3 menjak nie….aku asyik menghitung hari ajer…ntah lah apa nak jadi kat aku nie…ermmm mungkin perasaan kat dalam nie bergelora hingga membuak – buak….sebab apa? sebabnya ramai kawan2 aku nak berhijrah ke system lain…aduyaiii pening – pening plus panas hati ajer…

Sejak tue laaa aku asyik menghitung hari…yelah nak sesuatu tue memang payah laaa aku nak angkat…kompom bertahun2 baru leh angkat…aduyaiiii…kadang – kadang terasa teracun ngan si kawan…C…n…n nie tapi kadang – kadang Nikon is better.

Memang tak nafi laaa white side nie ada kelebihannya….tapi masing2 ada jugak keburukan dan kelebihan….kalaulah aku nie kaya…kompom dua2 aku angkat…hahahaha kira aku leh duduk tengah – tengah laaa…wawawawawa…

DSC_0816

Teaser Neslon & Jane – Solemnization & reception

Minggu nie lak dah ada orang nak bertukar system….aku sokong ajer…sebab duit dia…nak buat apa aku nak masuk campur…bagi aku yang pentingnya orang di sebalik tadbir kamera tue…tapi kadang – kadang ada gak limitation sesebuah kamera nie…so aku faham nape nak berhijrah ke c….n…..n.

So tue pasal laaa aku asyik menghitung hari….kadang – kadang tido pun tak lena sebab memikir yang mana satu aku nak angkat….ermmm sampai skrg aku tk dpt nak pikirkan…hope korang dapat membantu aku skrg nie…hahahahha yang mana satu aku perlu angkat….so kalau boleh korang kasi laaa cadangan sikit….yelah…sekarang harga barang semuanya naik…ermmm kena gak pikir karang tak tentu pasal…bankrup aku…

so sapa – sapa yang sudi bagi cadangan tue…sila laaa tinggalkan komen anda k….aku sesangat menghargainya…..insyallah….

DSC_0141

Teaser Maternity – Siti & Nazri

hahahaha…..korang mesti tak sabar nak tgk kedua – dua entry nie kan….hope korang kena sabar tau….yang tak reti sabar tue…korang g laa tgk wayang ke apa?huhuhuh k lah….panjang bebonar citer arinie….jgn lupa tinggalkan komen anda, nikon apa yang aku patut angkat dan canon apa yang aku patut angkat….heehehhehe

KAMI TAK BESAR DAN KAMI TAK KUAT, APA YANG PENTING KERJASAMA ‘

mohdshairulfaiz

+60126181530
mygallery picture
my_email : shairulfaiz@gmail.com
YM : shairulfaiz_eg6@yahoo.com

Advertisements

12 Responses to “Menghitung Hari…..”


  1. May 15, 2009 at 4:48 am

    Bior aku yang org memula beri komen…… “Setialah kepada yang satu dan teguhkan pendirian serta jangan berubah arah”…

  2. 2 ajib
    May 15, 2009 at 8:33 am

    sian lak kat ko..jgn la ko risau pasal kwn2 nak tukar…tp kalau ko berkenan ke C…n,,aku leh teman kan..hihihi

  3. May 15, 2009 at 9:12 am

    bukan best pun canon tu…. takyah ahh… kalau 5D mark 11 lain arr crite… heheheheh

  4. 4 izzat ismail
    May 15, 2009 at 10:10 am

    marilah berhijrah..angkat canon 5D mark 2..ehehehe..bak kata fuad..syok woO..iso dia..uuuhhaaaiii

  5. 5 mdnurie
    May 15, 2009 at 12:22 pm

    yeahhh..yeahhhh…yeahhhhh…..kini aku duk di tengah2 pon jadi laaa…muhehehe…mari kawan ku berubah arah….sudah tiba masanya kita bermain foto dlm gelap…..

    ayat panas : alamak bag kecik plak camner nk masukkan 5D aku nie…muhehehe…huhuhu

  6. 6 Azlie AzZuri
    May 15, 2009 at 3:08 pm

    dua2 bagus…..jadi xperlu pikir nak pkai yang mana satu…hehe

  7. May 16, 2009 at 12:32 pm

    Tapi elok gak kalau ko pindah, barang lama2 tu ko tolak la murah2 kat aku yang beginner nih…

  8. 8 zul
    May 16, 2009 at 6:16 pm

    hidup berhijrah ni bagus.. tapi aku lom ready nak hijrah. ko jalan le dulu. kalu ok, bg tau laa.. (sebenarnya mana-mana pun sama je)

  9. 9 mior fendi
    May 17, 2009 at 2:13 am

    haha…ko jgn terpedaya dgn sume tu faiz…diorg tu sume curang!!!!hahahaha

  10. May 18, 2009 at 10:33 am

    Whoaaaa, kuat betul racun si akmal tu kat korang ye,hehe..sape yang dah berhijrah tu faiz? ayum aritupun nak berhijrah gak,hehe..dari ko berhijrah nak beli semua barang2, lens baru dsb tu baik ko berhijrah kat Fx body je,lagi berbaloi,kekekek..

    Aku dah try pakai 40D member aku buat wedding aritu..pakai 2 body ngan body aku tu..perasaan tu lain beb..aku lebih suka edit gambar2 Nikon,kekek..mybe sbb warna dia tipu skit guna canon,hahha..mybe aku tak biasa nak setting laju2 sbb tak biasa..tapi dua2 ok..masing2 ada kelebihan..go for nikon beb,hahaha!!

    *ketahuilah, ko sekarang ni dah kena racun,wakaka..

  11. 11 azwinomar
    May 18, 2009 at 12:52 pm

    pilih lah antara dua ni D700 / 5D MII je..
    yang lain sume hampes ;p


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: