28
May
09

Bunkface ker face nie ?

Bunkface or Face ? aku sendiri pun tk tau laaa so korang ajer yang decidekan ye…heheheh aku sendiri pun tak tau nak panggil apa dalam photography nie…hehehehe lawak – lawak…..

Aku minggu nie sebenarnya dalam KETAKUTAN sikit nie…yelah minggu nie aku kena menggunakan gear baru…so aku masih tak tau lagi dia punyer sytem or proses penwarnaan dia…aduyaiii nasib baik laaa si FUADTOPA tolong aku check warna profail dia…huhuhuhu thanks ad…ko memamg layak duk teams CS.

Gambar – gambr nie kami beramai – ramai shoot bukan untuk suka – suka tapi nie semuanya ada urusan tertentu..so korang semua tunggu kemunculan dia k..hehehehe apa – apa pun thanks to all guys yang sanggup turun padang sampai ke tengah malam…..insyallah kami akan memrealisasikan impian bersama – sama…….dan juga pada bro wan shamril….hehehehe

oklah….korang layan bunkface nie tau …..hehehehe

1
3
2
4
5

p/s :  aku doakan perjalanan fuadtopa pergi dan balik…heheheh korang lak doakan aku semoga berjaya shoot minggu nie kat ipoh menggunakan system gear baru…heheheh

‘ KAMI TAK BESAR DAN KAMI TAK KUAT, APA YANG PENTING KERJASAMA ‘

mohdshairulfaiz

+60126181530
mygallery picture
my_email : shairulfaiz@gmail.com
YM : shairulfaiz_eg6@yahoo.com

Advertisements

8 Responses to “Bunkface ker face nie ?”


  1. May 28, 2009 at 4:48 am

    perrghhh, blahlah weiii..mesti tak ajak aku nak buat pape!! sampai ati ko,huhuhu…minggu nipun aku ke perak yop!! jom tt ipoh,hahahha

  2. 2 izzat ismail
    May 28, 2009 at 4:48 am

    uiks..adakah itu lens fish eye..??superb..mmg semua BUNK abes..ahahaha..creative9 best!

  3. May 28, 2009 at 7:00 am

    Ghasernya bukan guna fisheye tapi memang dah kejadian rupa sebenar camtu…. pergh, semua orang dah pindah ke gear lain… ehem..takderker gear yang basic nak juai kat aku. Barang Nikon mana bleh masuk Canon…

  4. May 28, 2009 at 8:23 am

    khalsyaza, blehlah barang nikon masuk canon..member aku pakai 40D pakai flash SB800,hehe..serius..:)

  5. May 28, 2009 at 6:11 pm

    ekekek…habis muka masing2 distort..

    gile klakar!!! hehehehe…

  6. May 29, 2009 at 4:33 am

    acaii, kalau setakat SB800 takyah lah juai kat aku…hehehe. Kalau prime lens ker ok lah jugak. Kalau barang nikon masuk kat canon walaupun boleh tapi umpama kawin ngan orang lain tapi tido ngan orang lain la bro…. Kena tangkap kat JAIS nanti weii..

  7. May 29, 2009 at 9:33 am

    best2 ler gambar ko… aku suka..:D

  8. May 31, 2009 at 3:33 pm

    Macam-macam le korang ni..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: