03
Jun
09

Tak Seindah Wajah….

Kadang – kadang ada tak korang pikir….?hidup kita nie macam anak panah, kita dah ada sasaran, tepat pada sasaran, kita dah aim bagus kat sasaran tue tapi bila ditiup angin, anak panah menyimpang pada sasaran….lain yang kita nak lain yang kita dapat…..ermmm ntahlah tiba – tiba terasa sedih lak bila pikir  kisah hidup nie…tapi nak buat camner…hidup kena teruskan….aku sendiri pun tak tau mengapa aku leh taip sebegini….? mungkin aku duk terperap dalam bilik rasanya kot….? korang lak macam mana? ada tak pikir pasal perihal kehidupan korang? mesti ada kan…mustahil takde…

Kalau korang amati lagu nie…mesti korang faham maksud lagu nie….kadang – kadang tak salah orang muda dengar lagu2 lama…sebab lagu2 lama nie semuanya ada maksud tersirat….so korang dengar – dengarkan lagu nie baik – baik…mana la tau korang ada buat salah ker kat sapa2, kat kawan – kawan ker? waktu berkerja ker? dan sekutu sepapat dia lah…

Hahahaha korang lak jangan la risau kat aku nie…aku takdenya nak makan racun ker apa benda kejadah yang tak dtg faedah….biasalah bila duk umah sorang – sorang nie mestilahh terpikir yang bukan2…ermmm apa – apa pun aku mesti usaha bersungguh2 apa yang aku ingin kecapinya…insyallah sekiranya jalan yang aku pilih tue betul2 tepat pada sasarannya….aku harap korang pun sama gak…kena bersungguh2 apa yang korang lakukan….

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Tahniah ! cikyan dah grad…yeyayey

Aku ucapkan tahniah kat cikyan sebab dah graduates uitm ari sabtu aritu…hope lepasnie cari keje cepat2 yer…kalau tak pun cikyan sambung jerr belajar lagi…mana laa tau d rezeki jadi pensyarah ker….huhuhuhu….nie aku masukkan gambar korang semua dalam nie k….hope korang semua dah ada hala tujuan masing – masing…kira anak panah yang sudah ada aim pada sasarannya…heheheheh jom layan picass….

MSF_0411
MSF_0425
MSF_0462
MSF_0433
MSF_0445
MSF_0458

aku mohon maaf pada cikyan and the gang coz…aku tak dapat nak stay lama 2 sangat..sebab aku kena gerak ke perak dan kena sampai kat sana sebelum jam 5 ptg….heheheh kalau takde program lak…kompom sampai ke senja aku bawak korang semua bergambar….hahahha nasib tak menyebelahi korang so aku kena gerak awal….oklah….sampai kat sini ajerr coletahan aku untuk tgh malam nie……bye….

notabuku 1 : Asyik melepas jerrr aku nie…aduyaii2 nak kena mandi bunga ke apa?hahahahaah lawak2

notabuku 2 : stay tune wedding fandi & ayie


‘ KAMI TAK BESAR DAN KAMI TAK KUAT, APA YANG PENTING KERJASAMA ‘

mohdshairulfaiz

+60126181530
mygallery picture
my_email : shairulfaiz@gmail.com
YM : shairulfaiz_eg6@yahoo.com

Advertisements

5 Responses to “Tak Seindah Wajah….”


  1. June 4, 2009 at 1:16 am

    perkara yang menakutkan utk dipk ialah pasal kehidupan..dan membuat pilihan tentang hidup..arah hidup..oh..ngeri2..sabarler faiz..

  2. June 4, 2009 at 6:08 am

    haha,
    mestilah ade pk pasal impian dan harapan..
    dan sgt2 betuah la kalau ade orang yang senang mencapai impian tanpe dugaan..

    semua bnde nie kne usaha dan tawakal…
    insyallah sumua akan baek2 sahaja

  3. 3 zul
    June 4, 2009 at 11:54 am

    ishh.. apa sedih-sedih ni… hidup mesti ceria.. masalah tu mmg ada. kalau takde masalah, maknanya tak ada halatuju. sebab nak mencapai cita2 mesti le ada usaha.. releks bro.. kalau bosan, jom pi ngeteh… hehehe..

    p/s: abg K kita tu ada toy baru..

  4. June 5, 2009 at 4:29 am

    paiz, ko mmg kena mandi bungalah nampaknye,kekeke..
    sian ko sorang2 layan perasaaan malam2..kalau kahwin kan senang paiz,hahahaha..

  5. 5 mdnurie
    July 2, 2009 at 6:17 pm

    masa aku baca entry ko nie bercucuran air mata aku mengenang nasib ko…hehehe…tapi xperrr walaupun kau di timpa malang masih ader yg malang lagi…ko tgk mior(bkn name sebenar)dah tua ngayut masih relax di buai mimpi duniawi lagi…sabo yerrr paiz…

    note: jgn guna panah lg yerr…guna M16 automatik kompom besepai…aku der stock janda ko mau..??hehehe


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: