09
Jun
09

Wanita Misteri

Wanita Misteri....

Pada sesiapa yang mengenali / terjumpa wanita ini sila hubungi aku atau Wan Shamril di talian 0122796688 / 0126181530, kami memohon jasa – jasa baik kawan – kawan sekiranya menjumpainya kerana suaminya berminat sangat pasal photography. Sekiranya kawan – kawan menjumpainya atau pernah beramah mesra dengan beliau sila berikan nasihat supaya beliau belikan laa sebuah kamera DSLR untuk suaminya yang tercinta………( kesian dah aku tengok Abg wan shamril, asyik termenung jer )

notabuku : sila maklumkan segera sekiranya menjumpai / mengenali wanita tersebut.

KAMI TAK BESAR DAN KAMI TAK KUAT, APA YANG PENTING KERJASAMA ‘

mohdshairulfaiz

+60126181530
mygallery picture
my_email : shairulfaiz@gmail.com
YM : shairulfaiz_eg6@yahoo.com

Advertisements

9 Responses to “Wanita Misteri”


  1. June 9, 2009 at 2:45 am

    salam perkenalan sahabat,
    nice photos bro, full of fresh ideas. cun2 photo anda tahniah

  2. 2 MohdAwea
    June 9, 2009 at 3:06 am

    Siott hang Paaaiiisss…..boh la gambar wanita misteri tu yg lawa sket…kesian dia..nanti lambat dpt DSLR…

  3. 3 wanita misteri
    June 9, 2009 at 3:12 am

    ish..apasal laa gi letak gmbr muka kusut tu?? tak sesuwei taauu…

  4. June 9, 2009 at 3:49 am

    hahaha,.ape lagi “KUNJUNGI KEDAI KAMERA YANG BERDEKATAN!”

  5. June 9, 2009 at 4:09 am

    haha..

    aku dah agak dah…mesti tak lama punya nie..kejap je terus upload..kompo teramat best!! tahniah..

    kak ina..if u read this..maknanya..kami amat menghargai jasa baik anda dan suami melibatkan diri dgn kami dalam bidang photography (bodek nie..hehe)..

    to abg wan..
    mesti teringin nak berDSLR kn skrg?? ape barang pegang flash je..pegang kamera la baru gempak!! ekekekeke..

  6. 6 mdnurie
    June 9, 2009 at 6:11 pm

    xpayah lerrr kak bg abam wan tue camera….hehehe…

  7. 7 wanita misteri
    June 10, 2009 at 4:01 am

    alaa tom, dia kan dok asyik bangga ngn camera LIMITED EDITION dia tu…pakai tu je la…hehe

  8. 8 shairulfaiz
    June 10, 2009 at 4:30 am

    huhuhuhu kamera apa yer yg dibangga2kan tue?hehehehe gelak besar2..hahahaha

  9. 9 MohdAwea
    June 10, 2009 at 10:34 am

    Mark IV tu senyap2 jer…tapi dapat gak shot2 yg best…hihi..perasan…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: