24
Jun
09

Engagement – Gabriel & Sharon

MSF_2149

LOKASI : BANDAR SUNGAI LONG, CHERAS


Kali nie aku dapat assigmt. engagement non malay….so kira kali ke – 2 laaa aku dpt shoot untuk non malay, huuhuhuhu walaupun pernah buat tapi aku masih kekok lagi….tapi nasib baik laaa uncle david sudah terangkan segala susul atur / flow majlis engagement sharon nie…..tak ku sangka selepas saja shoot job untuk neslon & jane dapat pulak gabriel & sharon…..thanks to akmal coz berikan kepercayaan kat aku dan qayyum….heheheheh sebenarnya nie job qayyum…aku just tagger ajer.

Memang seronok shoot non malay nie…kebanyakkan diorang nie peramah orangnya…haahahah dan yang tak ku sangka lagi si gabriel nie adalah seorang enginer F1….mak oiii…memang tak ku sangka beb aku dapat bersalam enginer F1….tapi aku lupa gabriel nie dari pasukan mana..hahahahha lantak laa janji aku dapat bersalam dengan enginer…mana laa tau dpat tiket free tgk F1 heheheheh….apa – apa pun korang layan gambar yang tak seberapa dari aku yer….semuanya aku pakai gear baru..so memang pening sikit tang dia punyer colourbalance….hehehehhe cayok2….

MSF_2161
MSF_2144
MSF_2378
MSF_2525
MSF_2557
MSF_2446
MSF_2609
MSF_2826
MSF_2878
MSF_2901
Picture 2

‘ KAMI TAK BESAR DAN KAMI TAK KUAT, APA YANG PENTING KERJASAMA ‘

mohdshairulfaiz

+60126181530
mygallery picture
my_email : shairulfaiz@gmail.com
YM : shairulfaiz_eg6@yahoo.com

Advertisements

6 Responses to “Engagement – Gabriel & Sharon”


  1. 1 zul
    June 25, 2009 at 12:48 am

    teruskan keganasan dengan brg baru ko tu..!! dah balik modal dah kot…

  2. June 25, 2009 at 1:41 am

    wah faiz background baru nice,
    saya mesti pilih!!!!

  3. June 25, 2009 at 7:36 am

    weh paiz, apa yang best barang baru nih?hehe..:)
    manlah tau aku bleh angkut sebijik ke,haha..

  4. June 25, 2009 at 7:40 am

    Ayoyo…..aneee… banyak lawa la gambar… Itu lelaki pon banyak ensom

  5. June 25, 2009 at 2:27 pm

    suke pic cincin 2…

  6. June 29, 2009 at 8:46 am

    memang cantik..syok dapt snap cmtu..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: