03
Jul
09

Snack Preview – 2 couple on wedding

MSF_7850

MSF_8069
MSF_7944

Korang nak tau cerita selanjut….stay tune k….nie second time shoot 2 couple weeding …….hehehehehe

notabuku :
esok ada wedding…sesiapa yang nak follow aku sok sms ajer k…sorry laa lambat bagtau…hahahaha bosan lak shoot sorang2 nie…
‘ KAMI TAK BESAR DAN KAMI TAK KUAT, APA YANG PENTING KERJASAMA ‘

mohdshairulfaiz

+60126181530
mygallery picture
my_email : shairulfaiz@gmail.com
YM : shairulfaiz_eg6@yahoo.com

Advertisements

10 Responses to “Snack Preview – 2 couple on wedding”


  1. 1 zul
    July 3, 2009 at 10:43 am

    esok shoot kat mana tu…

  2. 2 shairulfaiz
    July 3, 2009 at 3:27 pm

    sok kat kampung labohan dagang,banting…ada bran?

  3. July 3, 2009 at 5:56 pm

    Ishhh macam nak ikut jer…

  4. July 3, 2009 at 7:08 pm

    ikut jangan tak ikut,.tu area bro tu,.muehehe

  5. 5 zul
    July 4, 2009 at 6:07 pm

    sapa yg ikut.. adakah d90 beraksi tadi..?

  6. July 5, 2009 at 1:25 pm

    Aiseyman, sori to D300 sebab D90 tak dapat ikut. Ada emergency tolong jiran. Anak dia menurun sebab terlanggar pantang, belajar silat tak abis punya pasal. Menurun jadi rimau….. siap makan daging mentah lagi… Malam semalam bapak dia kata bertarung ngan ustaz..abis pecah2 kat lam rumah dia. oopppss terlupa, ini ruang komen dan bukannya ruang forum..hehehe. D700, apasal tak pergi?

  7. July 6, 2009 at 3:38 am

    woahh..foto2 anda sgt mantap.

  8. July 6, 2009 at 4:07 am

    bertarung laa korang geng nikon….hehehe

  9. July 6, 2009 at 9:30 am

    koRANG Tau TaK pAsaL D299.7 ?

  10. July 12, 2009 at 4:57 pm

    Hi, tq ya for ya nice respond tuk my photography. Actually, ur wedding photo is sgt cantik…
    =) really like it.. =)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: