06
Jul
09

Ajib ke yang ‘ KAWEN ‘ nie…?

MSF_9396
DSC_0713

hahahahah lawak2 kalau si ajib nie baru nak kawen…korang jangan nak buat2 cerita yer…kalau nak tau nie adek ajib yang kawen bukan si ajib yang kawen…hahahah semalam memang seronok walaupun shoot sorang2…sapala aku nie…huhuhhu apa – apa pun kerja kena settelkan dengan berjaya…walaupun agak penat sikit…thanks ajib dan pasangan pengantin coz berikan kepercayaan kat aku.oklah nie aku letak dulu 2 keping gambar dulu yer….yang lain tue kena tunggu sebab karang kata potong ” Q ”  tak best laaa apa orang kata nanti…heheheh

Semalam dapat makan buah rambut…mmg sedap beb…thanks yer jule sebab bwak rambutan time shoot outdoor korang…heheheh kalau d lebih2 kat pokok tue bawak laa kat shah alam yer…

notabuku :
arini badan agak lemau sikit….rasa nak makan bubur mcd jer nie…sapa yer nak lanjer aku makan bubur mcd…hehehe
‘ KAMI TAK BESAR DAN KAMI TAK KUAT, APA YANG PENTING KERJASAMA ‘
mohdshairulfaiz

+60126181530
mygallery picture
my_email : shairulfaiz@gmail.com
YM : shairulfaiz_eg6@yahoo.com

Advertisements

8 Responses to “Ajib ke yang ‘ KAWEN ‘ nie…?”


  1. July 6, 2009 at 10:36 am

    muka macam ajib siot,kekkee..:)
    jomlah faiz makan bubur ngan aku,dah lama aku tak rasa..
    siot ar ko nih..bukan nak sms aku ajak shoot..aku sangap je minggu lepas ni..
    sampai tanye2 orang ada job tak..semua takde,hahaha..
    tau aku ikut ko,huhu

  2. 3 zul
    July 6, 2009 at 12:31 pm

    ajib lagi ensem laa..

  3. July 7, 2009 at 3:02 am

    ensem ke zul..hihihiihi tq2..kembang hidung aku kejap

  4. July 7, 2009 at 11:46 am

    Ooooo sedara mara ajib ghopernya… Takper2 tetap ensem cam abangnya…

  5. 6 hanif
    July 8, 2009 at 1:59 am

    waaa.. ni outdoor petang tu ker?

  6. 7 zul
    July 8, 2009 at 7:30 am

    jgn kembang sangat.. nanti minum kopi miza masuk idung…

  7. July 9, 2009 at 1:39 pm

    salam.. singgah2 tgk member photog.. 😀
    cantek2 gmbar..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: