08
Jul
09

SOLEMNIZATION OF FIEZA & AZMAN

MSF_6561

The Solemnization of  Fieza & Azman

Lokasi  : Cheras

Tarikh : 27/6/2009

Kalau korang nak tau nie…adalah entry yang lepas yang aku pernah katakan 2 couple wedding….tapi nie adalah majlis pernikahan adeknya pada ari sabtu..manakala akaknya pula pada hari jumaat….so aku berterima kasih banyak2 sebab si Tom @Rosyam Nor sanggup import aku untuk cover majlis diorang nie…memang seronok bila berkerja bersama2 nie yer…..

Oppss….terlupa lak….aku bukan berdua ajer…ada seorang lagi pemain import iaitu Meor…hehehe memang cukup malang laaa time amek shoot nikah diorang nie….bukan pada pasangan tau tapi pada kami as photog nie….hahahahaha kitorang kena saman daaaa sebab melebihi had laju….hahahaha lawak2 dah laa si meor takde lesen..nasib baik laaa si polis tue tak tanya pasal lesen..kalau tak kompom laaa banyak citer….

Oklah apa yang berlaku tue mesti ada hikmahnya…yang penting kerja – kerja kami kena teruskan tanpa membuat muka2 masam kat majlis pernikahan diorang nie…hahahaha opsss terlebih sudah…dah – dah apa kata korang layan gambar2 dulu yer….nanti aku upload lak majlis persandingan diorang nie….ohh yee lagi satu gambar2 pernikahan si fieza dan azman aku masukkan sikit jer…hehehe saja je nk bagi korang tak puas..ahahhaaha

MSF_6397
MSF_6378
MSF_6393
MSF_6430
MSF_6383
MSF_6486
MSF_6505
MSF_6543
MSF_6639
MSF_6662

notabuku :
En. Meor lepasnie kasi amek lesen kereta yer…huhuhuhu buat cuak aku jer wei…ish2 mati2 aku ingat ko d lesen kereta, lepasnie biar aku bawak aje…hahahahaha
‘ KAMI TAK BESAR DAN KAMI TAK KUAT, APA YANG PENTING KERJASAMA ‘
mohdshairulfaiz
+60126181530
mygallery picture
my_email : shairulfaiz@gmail.com
YM : shairulfaiz_eg6@yahoo.com

Advertisements

6 Responses to “SOLEMNIZATION OF FIEZA & AZMAN”


  1. July 9, 2009 at 12:33 am

    Gambaq jam tu meleleh aku nengoknyer….cool

  2. 2 mdnurie
    July 9, 2009 at 1:51 pm

    pantas yerrr gupdate….x pandang belakang lg erkkk..lupa cmos mmg laju…hehee

  3. 3 zul
    July 9, 2009 at 3:03 pm

    meor kata nanti terus buat lesen ketapi.. lesen ‘K full’ la tu.. meor kata la..

  4. July 10, 2009 at 8:38 am

    bila En Meor nak blanje aku…SEMPAL je En Meor ko tu…he he he

  5. July 12, 2009 at 1:41 am

    lawatan sekolah…
    salam muhabah..
    nice blog..
    gambar pong lelawa


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: