13
Jul
09

we wedding together…

Jom layan video clip nie sambil tengok gambar kat bawah nie k….

Syila&Razis / Fieza&Azman

Lokasi : Cheras Jaya

Tarikh : 28 June 2009

Photographer : Me, Tom and Meow

MSF_7319
MSF_7381

If kalau korang ingat nie adalah full entry untuk teaser aritu ‘ 2 couple wedding ‘ diorang nie adik beradik si Syila ( akak ) & Fieza ( adek ), wow memang seronok betul bila disandingkan bersama – sama…..

Hahaha memang satu pengalaman yang seronok sebab kena cover pengantin sekali 2 gus…korang lak camner? mesti ada kan…hehehe tapi jarang – jarang kita dengar. Oklah banyak cerita pun tak gunakan…so korang layan gambar – gambar kat bwah nie k…..

MSF_7453
MSF_7452
MSF_7511
MSF_7810
MSF_7553
MSF_7797
MSF_7737
MSF_7744
MSF_7768
MSF_7727
MSF_7781
MSF_7887
MSF_7961
MSF_7967
MSF_8016
MSF_8083
MSF_8149

Oppss…i’m sorry…hahahah minggu nie punyer gambar fully black n white…ntahlah nape aku suka lak layan B/W nie….hope korang tak kisah k….i’m sorry….

notakaki :
hehehe bila layan video clip john travolta punyer pasal laaa editing aku semuanya aku buat b/w……jangan marah yerrr…cabuts…..

KAMI TAK BESAR DAN KAMI TAK KUAT, APA YANG PENTING KERJASAMA ‘

mohdshairulfaiz

+60126181530
mygallery picture
my_email : shairulfaiz@gmail.com
YM : shairulfaiz_eg6@yahoo.com

Advertisements

5 Responses to “we wedding together…”


  1. July 13, 2009 at 1:52 am

    weh, camne aku nak layan video sambil tengok gambar? mata aku cuma satu,kekeke..
    semat ah gambar b&W ko nih paiz..tapi aku tertanya2 warna bau pengantin tu πŸ™‚
    amboi SN buat B&W kopun nak try gak,hehe..
    chaiyok2!!

  2. July 13, 2009 at 3:21 am

    wah musim B&W skrang nie.
    apapun best faiz macam BMW.:)

  3. July 14, 2009 at 2:34 am

    yeah…. BnW rulesss…

  4. July 15, 2009 at 1:38 am

    nice editing in black n white..hehehe..

  5. July 16, 2009 at 1:50 am

    em no problem. klu nak aku leh beli kan. RM7 seroll.

    Kodak Gold 100
    Fuji 100

    x termasuk postage.

    expired 2007 negative je. slide takde πŸ˜€


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: