15
Jul
09

aku, dia & lomo…

action sampler flash

Dunia sudah terbalik kot…….zaman sekarang mana d lagi main filem2 nie semuanya ber digital dah…hahahah tapi lain lak pada aku nie….rasa seronok lak bila main kamera filem nie…huhuhu thanks to lomokids sebab diorang nie yang telah meracun aku ke dunia nie kembali ( heheheh padahal aku tak pernah pun pakai kamera filem nie..time aku belajar jerr tue pun sekejap jer ).

Sebelum apa – apa gambar kat atas nie si tom yang amek gunakan kamera filem dia sendiri iaitu Yashica fx3 super 2000 .hehehe thanks yerr abg rosyam sudi amek kamera filem aku yang bernama action sampler flash, huhuhuhu lepas nie insyallah kalau d rezeki akan menyusul satu lagi kamera lomo nie hehehe colourflash kamera, masih dalam perjalanan ke sini….so rasa tak sabar lak rasanya…..macam tunggu bola penalti lak….

Minggu nie aku nak bersosek – sosek jer sebelum aku updatekan gambar adek si ajib aritu…huhuhu bukan takmau updatekan sekarang cuma belum lepas dari QC lagi..hahahaha… korang tunggu je laa yerr update dari aku …..

Minggu nie kalau ada sesapa2 yang mau join aku & tom turun KL, mau buat satu outing tertutup……kira shoot sekitar KL….sekiranya korang berminat leh laa call/sms aku k. hehehe syarat2 dia kena ada kamera lomo la or kamera filem..selain dari tu……….aku rasa boleh laa….kira open kamera laa senang nk citer…hehehehe

notakaki :
hehehe pasal tajuk aku, dia & lomo tue mesti korang tertanya sapa ‘ dia ‘ jeng…jeng….jeng…. korang nak tau ker? aku sendiri pun tak tau la…hahahahahaha lu pikir laa sendiri
KAMI TAK BESAR DAN KAMI TAK KUAT, APA YANG PENTING KERJASAMA ‘

mohdshairulfaiz

+60126181530
mygallery picture
my_email : shairulfaiz@gmail.com
YM : shairulfaiz_eg6@yahoo.com

Advertisements

6 Responses to “aku, dia & lomo…”


  1. 1 mdnurie
    July 15, 2009 at 2:52 pm

    woii pesal ko edit…dah x orii gambo film akuuu….hehehe…colorsplassh huhhh…nak pinjammm…amacam aku bg ko slides film mauu…???

  2. July 15, 2009 at 4:00 pm

    i LOVE lomo..

    die?

    sape die?

    adekah……….

  3. July 16, 2009 at 12:48 am

    Kalau join bawak kamera handpon VGA boleh gak ker?…hehe

  4. July 16, 2009 at 1:55 am

    wakakakakakak, macam siutt je..aku baru nak tanya sapa ‘dia’ kat tajuk tu..
    ingat ko dah sedia nak kahwin paiz,kekkeke…:)
    kalau aku pakai kamera FM2 bleh join ke? aku takde lomo dowh..
    tapi betulla kata ko, dslr dah ramai pakai orang tak pandang..sapa pakai kamera filem yang org sekarang respek,hehe..

  5. July 16, 2009 at 6:43 pm

    korang kene berguru ngan abang ‘K’ lah,..otai jaman doulu2 tu,.:D

  6. July 18, 2009 at 5:04 am

    lawa arr kamera tu.. colour pun cara…

    .: aku pakai hosting mercumaya. ko google, leh tgk pakej yg diaorg offer.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: