24
Jul
09

Matching or not ?

IMG_3145

Apa macam matching tak ? gambar nie aku jumpa dalam harddisk aku….thanks to fuadtopa..masih nie fuad yg amek gambar tapi pakai kamera compact lagi..huhuhu timetue mana lagi mampu nak beli DSLR…huhuhu sekarang nie fuadtopa dah pun jadi sebahagian team photography yang terkenal….CS team…bangga gak aku, walaupun mula2 aku dan fuad main kamera dslr nie tak tau pun iso boleh tukar…main hentam shoot jer…hahahah masa tue first time kami dpt job kawen tapi nie adalah job kawan opismate kitorang…perghh….kalau korang tgk gambar – gambar lama aku dengan fuadtopa kompom korang gelak besar….

Insyallah aku akan update pasal gambar – gambar lama yang aku pernah shoot bersama fuadtopa…mungkin kalau fuad tengok pun kompom tergelak gak…dan mungkin sedih, mungkin malu dan sebagainya…tapi bagi aku dari situ laa kita belajar…betul tak? ermmm memang aku takkan lupa sampai bila2 wei….mungkin aku dah ada anak nanti akan ku cerita kat dia ( hahahah awek pun takde nk berangan ada anak )

Minggu nie badan aku tak berapa nak sihat sangat…ermmm ntah lah makan tak lalu, tido tak lena, mandi tak basah..hahahah ntah apa kes dah aku nie….mungkin aku sibuk siapkan album – album client aku yang lepas…heheheheh tapi aku tak laa macam kawan aku nie… abg kemal yang sentiasa sibuk siang malam dah macam optimes primes dah…aduyaii kesian lak aku tgk ko kemal…yelah tahun nie dia dah last semester..mungkin banyak keje – keje sekolah dia kena settelkan, takpe kemal ko kena tumpu betul2 kat study ko…aku doakan ko lulus dengan cemerlang..hahahaha

Pagi tadi aku masuk lambat lagi…sebabnya ada perhimpunan pagi…malas lak rasanya nak join perhimpunan nie…pagi2 aku dah call si ajib ajak lepak minum kat nasi lemak cinta sayang…heheheh thanks ajib teman melepak…hahahha oklah panjang lak aku bercoleteh pagi jumaat nie…huhuhuhu korang stay tune k…aku nak updatekan wedding fairuz & jule….sabar yerr

notakaki :
Minggu nie aku berkenalan dengan seorang gadis namanya CINTA , korang doa2kan yer….
Datin Bib lanjer makan durian kat opis nie…huhuhuu ruginya aku tak lalu lak nk makan pagi nie…
KAMI TAK BESAR DAN KAMI TAK KUAT, APA YANG PENTING KERJASAMA ‘
mohdshairulfaiz

+60126181530
mygallery picture
my_email : shairulfaiz@gmail.com
YM : shairulfaiz_eg6@yahoo.com

Advertisements

6 Responses to “Matching or not ?”


  1. July 24, 2009 at 3:54 am

    hai bang makin menyentuh perasaan plak cite2 ko kebelankangan niee..hehe

  2. July 24, 2009 at 4:38 am

    eeee…. kurusnya ko faiz masa ni…

  3. July 24, 2009 at 8:30 am

    ahaha apesal nama aku ade kat sini nie??
    ye laa paiz, dgr puad citer dlm hati,
    sengal gak korang nie yer!!!

    aku mmg sibuk nak gile nie
    apesal minum Xajak, aku tido kol 9 pagi td laaaa

    ok ok sama2 buat album ye

  4. July 24, 2009 at 12:40 pm

    makan tak lalu, tido tak lena, mandi tak basah..ni penyakit jiwa dah kacau..asik teringat bunga di rumah org ke…hahahahaha..moga2 ko dipertemukan jodoh paiz..amin

  5. July 25, 2009 at 5:43 am

    tolong..tolong…faiz marah akuuu….hehehe


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: