30
Jul
09

Kalau Anda Gembira….Tepuk taNgan…

” kalau anda gembira tepuk tangan  tap..tap..tap..tap..
kalau anda gembira tepuk tap..tap…tap…tap…
kalau anda gembira begini la caranya
kalau anda gembira tepuk tangan tap..tap..tap..tap…”

Allahamdulliah…akhirnya sampai jua gak barang yang aku menanti – nanti macam bola penalti….hahahahha…..apa lagi kalau tak lain tak bukan ” coloursplash camera ” cukup teruja sangat aku bila kamera sampai kat umah tengahari tadi….

Abg Pos  : Hai wak! kalau d bungkusan jer mesti wak yg amek nie…huhuhu nie mesti barang anak yer…
Ayah aku  : Biasalah budak2 zaman sekarang nie….aku pun tak tau barang apa anak aku beli nie dari semalam dia tunggu…
Abg Pos  : Biasa lah wak…..nah wak sain kat sini yer….
Ayah aku  : ok…..

Setelah ajer ayah aku sain…dia terus call aku yang mana time tue dah kul 1.00 tghari…huhuhu aku lak tak perasaan sebb aku dh tido kat opis…memang niat nak balik tapi rasa malas lak…tapi bila aku tgk ada misscall dari umah…aku terus balik ke rumah tanpa ragu – ragu…huhuhu rupa – rupa camera yang aku order dari LOMOKIDS dah sampai umah… perghh……memang tak di sangkal lagi…heheheh….. kalau korang nak beli kamera lomography nie meh singgah kat http://lomokidsshop.blogspot.com/

MSF_9824
MSF_9827
DSC02843
DSC02852

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

GENG POWER RANGGERS….

Oppss….lupa lak…nie ada tambahan punyer citer….hehehe aku nak perkenalkan Geng – geng power ranggers tapi aku hanya kenal segelintir ajer…hehehe diorang nie dah lanjer aku makan kat sebuah kedai kat selayang…memang sedap beb….nama kedai aku lupa lak…yang aku tau kedai nie yang aku makan nie ialah cina mualaf…huhuhu bini dia melayu laki dia cina…ermmm tapi memang ramai org melayu makan kat situ….takpe2 nanti aku tau nama kedai tue aku akan updatekan k….jom kita berkenalan dengan geng – geng power rangers…..

MSF_9817
MSF_9795
MSF_9796
MSF_9802
MSF_9811
MSF_9790

Thanks zed a.k.a red power rangers ( gambarnya kat atas half face tue ) lanjer aku makan…ermmm nanti lanjer lagi tau…kalau korang nak tau camner aku berkenalan dengan gadis ranggers nie ialah salah sorang nie adalah xclient aku..huhuh safrina ( gmbr second ), lagi satu kalau korang nak berkenalan ngan gadis power ranggers nie aku dah add link kat blog aku..so korang leh laaa singgah2 yer….lagi satu kalau korang nak berkenalan / mencari awek diorg supply sekali…hehehehe so korang rajin2 laaa yer…aku? ermmm just kawan boleh laa kot…..

ok lah…nak layan camera baru aku jap nie…..zaaaaassssssss……..

notakaki :
1. Gambar – gambar gadis nie si Zed yang capture…huhuhu biasalah dia baru ajer nak main DSLR nie…huhuhu
2. Aku nak buka tagalong nanti kat kuala selangor pada 1&2 bulan 8 nie, pada sesiapa yg nak join sms aku k…
‘KAMI TAK BESAR DAN KAMI TAK KUAT, APA YANG PENTING KERJASAMA ‘
mohdshairulfaiz

+60126181530
mygallery picture
my_email : shairulfaiz@gmail.com
YM : shairulfaiz_eg6@yahoo.com

Advertisements

6 Responses to “Kalau Anda Gembira….Tepuk taNgan…”


  1. July 30, 2009 at 10:07 am

    paiz…bile nak xperimental colorsplash ko kat kiteorg..ahahaha~

    wah, pandai ckp kiteorg supply aweks ek..
    cit!

  2. 2 myres
    July 30, 2009 at 11:25 pm

    tah saf..mane dia dpt idea kita supply awek tah..
    and nape tetiba kita jadik power rangers plak?

  3. July 31, 2009 at 1:58 am

    abam paiz…nanti kalo free saya nak pinjam kamera lomo abam…ehehhe..bestt woo layan kamera ni…saya nak pinjam kamera tom dia tak bagi..ekek kedekkut…ekekek…anyway…gambar2 abam dah semakin mantap skang..hehehehe

  4. 4 myres
    July 31, 2009 at 2:40 am

    nana – blue rangers.
    saf – pink rangers.
    zed – red rangers..

    aku? kasik kaler cantek2 sket okeh..tenks.. =p

  5. August 1, 2009 at 2:34 pm

    ader bau org sebut nama aku nieee…best toy baruuu???leh pinjammm..waduh beli lomo percuma gundikk…best yerrr….faiz aku nak geget salah sorg blehhh….hehe

  6. August 8, 2009 at 3:58 pm

    bang, bapa hengget ko beli camera ni?
    aku mcm dah nak terjebak ni.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: