31
Jul
09

” Jom Bertopeng” mari kita mencegah….

mari kita mencegah

Mari – mari kita mencegah daripada kita melarat…jom sama – sama kita bertopeng di mana – mana jua….tidak kira di opis atau pun di rumah ataupun di shopping komplex…jangan segan – segan nak bertopeng k….

mari kita mencegah

Sebenarnya….penyakit nie dah menular kat opis aku nie…dah 3 orang yg kena tahan reman ( kat hospital ) sampai sekarang nie satu maklumat or khabar dari diorang…ermmm mudah – mudahan diorang tak positif…yelah…kalau kat opis nie punyer cerita tak boleh dipercaya sangat…biasalah bila di ceritakan kat orang lain segala fakta makta semuanya di tokoh tambah…ermmm tue susahnya kalau cerita berantai nie…memang aku cakapkan orang yang terakhir yang dengar citer nie memang semuanya tak betul…hahahah kalau nak tau cerita yang sebenar – benarnya baik korang g jumpa sendiri orang yang kena tahan reman kat hospital…lagi bagus dari korang dengar cerita dari mulut – mulut orang lain….

notakaki :
1. Si Fuadtopa semalam dah kena tipu ngan aku sebab semalam dia tak kerja, so aku call dia, opis arini ( jummat ) cuti sebab dah 3 org staff Pengurusan fasiliti dah kena serangan H1N1 nie….nasib baik ko datang gak kerja arini …..cabuts…sorry ye fuadtopa..
2. Aku nampak macam ” Optismes Primes ” tak..hahhahhha
mohdshairulfaiz

+60126181530
mygallery picture
my_email : shairulfaiz@gmail.com
YM : shairulfaiz_eg6@yahoo.com

Advertisements

5 Responses to “” Jom Bertopeng” mari kita mencegah….”


  1. July 31, 2009 at 8:26 am

    Ish… bahaya sungguh. Aku pon dah selsema dan sakit tekak nih… tak gi jumpa doktor lagi…

    Ermmm setahu aku kalau langkah pencegahan, pakai topeng kat muka jer. Tak tahulah plak aku, telinga pon kena tutup. Woi paiz, kuman tu boleh masuk kut telinga ko ker? kih..kih..kih..

  2. 2 myres
    July 31, 2009 at 9:45 am

    tak brape mcm optimus prime la..hahaha..

  3. August 1, 2009 at 9:58 am

    ish bahaya kan, mmg dah kena guna topeng pun skrg ni, pelajar -pelajar sejolah pun dah digalakkan pakai tpeng ke sekolah

  4. August 1, 2009 at 2:27 pm

    berpenyakit..maleh kwn…

  5. August 3, 2009 at 3:01 am

    Perrghhh, mintak2 ofis aku tak kena gak..tapi kalau cutipun best pe bleh tido kat umh,hahaha..:) optimus prime abenda,tu macam operator kat hospital je,kekekee…jahat gile kenakan fuad topa camtu,wakakaka..lenkali buat lagi paiz..:)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: