03
Aug
09

Cari Tapak….

Bab 1 mulanya

” Di mana tapak, bila nak buka bukan di Setapak mungkin di Gombak ” hehehe sebenarnya aku tengah nak mencari tapak baru serta nak memperkembangkan sayap – sayap aku nie….firstly aku nak upgradekan blog aku nie dulu, insyallah kalau d rezeki dalam Awal tahun depan atau pertengahan blog aku nie aku di upgradekan….nie matlamat aku dulu…yelah kadang –  kadang cemburu pun ada tengok blog – blog kawan – kawan semuanya ada .com sendiri….ermm takpe2 yang penting pelahan – pelahan kayuh, tak lari punyer bak pepatah orang tua berkata lah…

Bab 2 lak….

Pagi tadi aku betul2 malas nak bangun g kerja….memang cukup penat sebab semalam satu Bukit Melawati Kuala Selangor aku terokainya….dia punyai penat susah nk di bayangkan laa..hanya kawan – kawan yang join photoshoot ari Ahad kelmarin tau laaa bagaimana penatnya. Sampai kat opis…mata stok nak mengantuk plus muka lesu jer…mungkin keadaan terlalu panas rasanya aritu….hehehe apa – apa pun aku kasi review sikit gambar Majlis Bertandang Fairuz & Jule nie…yang selebihnya korang tunggu full entry diorang….

MSF_1320

Teaser Majlis Bertandang di Kuala Selangor

Terima kasih kawan – kawan yang joint shoot outdoor nie ( meor , ateng , ajib & fahmi ) dan segulung tinggi terima kasih pada fahmi coz dia yang jadi pemandu arah time shoot outdoor….hahahha Fahmi nie nanti kita lepak – lepak minum k …kalau turun Shah Alam….

Bab 3 katanya

Sebelum aku pergi ke Kuala Selangor aku sempat lagi g mencuci gambar Lomo aku …..heheheh gambar dari kamera baru aku tue Colorsplash Kamera…aku masih dalam experiment lagi nie kat kamera Lomo nie…..nasib baik laa si Fahmi nie ada…heheheh kalau korang nak tau kat Kuala Selangor nie ada 2 orang jer yang layan Kamera Lomo..mak aiii terkejut gak aku bila si fahmi cakap …….mungkin belum terdedah kot kat area sana…takpe2 fahmi ko kena usaha kembangkan Lomo di kuala Selangor k….

colorsplash camera
colorsplash camera
colorsplash camera
colorsplash camera
colorsplash camera
colorsplash camera

notabuku :
1. Colorsplash nie aku pakai negatif Centuria 100, slide negatif aku belum abeskan lagi…ermmm tak sabar lak nak tengok hasil slide negatif lak..
mohdshairulfaiz

+60126181530
mygallery picture
my_email : shairulfaiz@gmail.com
YM : shairulfaiz_eg6@yahoo.com

Advertisements

5 Responses to “Cari Tapak….”


  1. August 4, 2009 at 3:14 am

    salam sahabat, semoga success dengan apa saja yang dilakukan yek. lomo ni nampak mcm menarik ahh..

  2. August 5, 2009 at 4:42 am

    gamba sicikadak ke tu?

    seksi hbs..

    wakakakaka!

  3. 3 Gerimis
    August 6, 2009 at 1:57 am

    wah… nak komersialkan lagi blog ko yer… semoga sukses… nurie, fuad, n budak jawe satu geng shoot ko ker…

  4. August 9, 2009 at 10:13 am

    OK Faiz,moga ko sukses sbg photographer yg dikenali nanti…Dh berjaya,jgn lupa kengkwn lame….

  5. August 11, 2009 at 9:21 am

    ahahhaa, apesal ko macam pompuan nie???
    ekekkeke… aku nak jumpe ko
    nak cerita sikit …next week kot ade free


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: