12
Aug
09

Keluar = Last Entry

colorsplash kamera

Minggu nie last entry aku update blog nie….sebab tengah sibuk kemas – kemas ‘ Rumah Baru ‘, masih dalam proses cat mengecat lagi nie…thanks to fuadtopa coz tolong – tolong aku mengemas rumah baru aku nie…Insyallah aku akan umumkan ‘ Rumah Baru ‘ aku nanti….

Terlebih dahulu aku berterima kasih pada blogger – blogger, kawan – kawan dan member Creative 9 kerana sudi singgah dan menginap di blog nie, aku amat menghargai korang semua…hope korang still dengan aku di rumah baru nanti.

Disini sekali lagi aku memohom maaf banyak – banyak pada kawan – kawan, member – member blogger, Member Creative 9 Images, Abg Khalied, Abg Zul dan kawan – kawan yang mengenali aku dan yang baru mengenali…sempena Bulan Ramadhan nie hampir tiba aku mohon maaf sekiranya ada salah dan silap, terkasar bahasa atau mengguriskan hati perasaan korang semua.

Thanks….a lot to all my friends…..

* Nanti aku akan berikan link barunya nanti…

* Sedangkan Nabi pun maafkan Umatnya inikan pula manusia sesama manusia

* Pengumuman

untuk pengetahuan semua aku dengan ajib tiada perbalahan antara aku dengan ajib, ini semuanya salah dari aku yg buruk sangka terhadap ajib. untuk pengetahuan korang aku anggap ajib as abg dan juga pada akmal, tom, meor dan all member creative 9 aku mintak maaf…semuanya salah sangka dari aku terhadap korang semua…untuk pengetahuan korang gak aku sayang nak tinggalkan creative9.hope korang terima aku….kalau kena isi borang cakap laa…

Advertisements

4 Responses to “Keluar = Last Entry”


  1. August 12, 2009 at 6:36 am

    oh cmtu ek… ok.. cat cntek2 “rumah baru” 2 k…

  2. August 12, 2009 at 7:08 am

    Faiz, Aku nak tanye jer, ape masalah kami?
    ape salah kami, sila tulis dalam blog kamu panjang2 supaya kami dan semua blogger boleh baca..
    hehe =)

  3. August 12, 2009 at 2:10 pm

    salam..tq singgah blog kami k…hmm,nak baby comel yer..carilah mak baby nye dulu hehehe 😉

  4. August 13, 2009 at 1:51 pm

    Pilih cat kaler apa bro?? hehehe.. Kiranya raya ngan umah sendiri lar dah tak menyewa.. huuhu.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: