DSC_5869

Wargghhhhh…….aku nie seorang budak yang agak comel walaupun perwatakan nampak seperti orang tua tetapi perangai masih macam budak – budak….hahahahah kalau korang tgk kat opis memang terkejut sebab banyak bebonar barang permainan atas meja.Dulu zaman budak2 aku tak dpt beli permainan yang aku nak….’ ayah aku cakap satu jer…kalau nak beli permainan simpan duit than beli ‘ , itu lah sampai sekarang aku masih pegang kata – katanya sehingga aku sendiri berjaya apa yang aku lakukan.Seperti apa yang aku lakukan sekarang nie….photography.

Aku sendiri pun tak tau yang aku nie ada sedikit aliran darah dalam dunia photography nie,sebab aku baru 2 aje mengetahuinya dari mak aku sendiri…katanya Paksu aku pun main kamera gak…wahhhh tak ku sangka ada gak peminat kamera tapi paksu aku just as hobi je..tapi kira keluarga aku nie ada gak yang minat kamera.

Oklah pasal tentang diri aku lak….aku nie masih bujang,umur dalam lingkungan 24 tahun maaa…pasangan masih tercari2 dari sekolah menengah teknik lagi….beb masih single.hahahaha apa nak jadi kat aku kan..pelik2. Perkerjaan tetap lak sebagai ‘ pelukis pelan ‘ di uitm shah alam…sudah 4 tahun aku berkerja kat situ since 2005 lagi sampai sekarang. Itulah sahaja cerita aku…nak selanjutnya korang leh YM aku kat shairulfaiz_eg6@yahoo.com

Ayat nie penting kat aku n kat korang semua

RENUNG – RENUNGKAN DAN SELAMAT BERAMAL


12 Responses to “About me”


  1. February 11, 2009 at 12:39 am

    ok aku dah kenal shahrul faiz.. haha

  2. February 14, 2009 at 7:35 pm

    salam perkenalan.. whoaa.. lawa gmbr2 dalam blog ni.. memang best tgk..

  3. 3 Fahami
    February 18, 2009 at 5:37 am

    salam perkenalan…. dh lamer kenal dh. Aper pun tahniah Bro

  4. 4 Saff
    February 24, 2009 at 1:10 am

    paiz seorg budak yang agak comel…hehe!
    mmg comel!

  5. March 6, 2009 at 5:51 pm

    abang comel la,.
    hehe,..sentuhan ko memang best!!!(tang fotografi k,..)

  6. March 22, 2009 at 9:04 am

    selamat berkenalan.. terima kasih untuk lawatan ke blog saya.. cantik theme k2 ni ye… kalau nak pekena teh tarik kat sek 7 call le… 019-2267943..

  7. April 15, 2009 at 6:30 pm

    Nak itut..nak itut…. kat mah aku jer tu Sek 7. pls call me kalau sudi nak jemput sekali… 0122168780

  8. April 27, 2009 at 4:19 am

    salam.gambar2 yang menarik disitu.heh.bole la bro ngajau saye pasni.haha

  9. May 18, 2009 at 1:04 am

    hey….bucu pun perbetulkan…mr.mdnurie yang bagi name kad dia kat bucu…so nama yang tertera kad kad dia to… ZAINURIE…maksudnye…nama dia is zainurie…ok…he3… nak berdebat ek…. hahahha…so salama perkenalan jugak…bucu masih baru..tlg tunjuk ajar k…plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz sgt2..he3

  10. June 13, 2009 at 5:18 am

    salam.. hik!
    best dapat kawan2 photog!!!

  11. October 8, 2009 at 4:49 am

    Hallo… sudah follow blog kamu oke.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: