Ini adalah ruangan untuk gambar – gambar Lomo/polariad…..heheheh aku baru jer berjinak2 dalam dunia Lomography nie…so gambar – gambar pun masih dalam learning lagi…heheheh semuanya di ambil menggunakan kamera Action Sampler Flash….so gambar – gambar lomo aku ku updatekan di ruangan ini…

F1000027
F1000032
F1000009
F1000002
F1000008


6 Responses to “Lomopicass”


  1. June 25, 2009 at 12:53 am

    wei gba tak leh belah… tu color ko edit ke?

  2. June 25, 2009 at 2:19 am

    pesal muka aku nmpk serammmm…

  3. July 15, 2009 at 1:52 pm

    salam Shahrulfaiz. aku cari jgak chatbox but ta jmpa.
    *correction, bkn colorflash. but colorsplash. colorflash tu flash 🙂

    emm colorsplash icebear aku lom sampai. waiting 4 trip7 from jibam. aku order dgn Colorsplash Flash, Oktomat. maybe mggu dpn baru sampai. Instax Mini 7s pun otw jgak.

    btw. gmbr2 ko guna dslr, mmg lawa. nanti aku kawen sok bole jadi photographer? haha.

  4. July 15, 2009 at 1:54 pm

    klu nak color naik pakai film Slide pastu x-pro. msti color naik =)

  5. July 19, 2009 at 3:45 pm

    nice lah,..nak kena beli satu ni!!!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: