Posts Tagged ‘cari tapak

03
Aug
09

Cari Tapak….

Bab 1 mulanya

” Di mana tapak, bila nak buka bukan di Setapak mungkin di Gombak ” hehehe sebenarnya aku tengah nak mencari tapak baru serta nak memperkembangkan sayap – sayap aku nie….firstly aku nak upgradekan blog aku nie dulu, insyallah kalau d rezeki dalam Awal tahun depan atau pertengahan blog aku nie aku di upgradekan….nie matlamat aku dulu…yelah kadang –  kadang cemburu pun ada tengok blog – blog kawan – kawan semuanya ada .com sendiri….ermm takpe2 yang penting pelahan – pelahan kayuh, tak lari punyer bak pepatah orang tua berkata lah…

Bab 2 lak….

Pagi tadi aku betul2 malas nak bangun g kerja….memang cukup penat sebab semalam satu Bukit Melawati Kuala Selangor aku terokainya….dia punyai penat susah nk di bayangkan laa..hanya kawan – kawan yang join photoshoot ari Ahad kelmarin tau laaa bagaimana penatnya. Sampai kat opis…mata stok nak mengantuk plus muka lesu jer…mungkin keadaan terlalu panas rasanya aritu….hehehe apa – apa pun aku kasi review sikit gambar Majlis Bertandang Fairuz & Jule nie…yang selebihnya korang tunggu full entry diorang….

MSF_1320

Teaser Majlis Bertandang di Kuala Selangor

Terima kasih kawan – kawan yang joint shoot outdoor nie ( meor , ateng , ajib & fahmi ) dan segulung tinggi terima kasih pada fahmi coz dia yang jadi pemandu arah time shoot outdoor….hahahha Fahmi nie nanti kita lepak – lepak minum k …kalau turun Shah Alam….

Bab 3 katanya

Sebelum aku pergi ke Kuala Selangor aku sempat lagi g mencuci gambar Lomo aku …..heheheh gambar dari kamera baru aku tue Colorsplash Kamera…aku masih dalam experiment lagi nie kat kamera Lomo nie…..nasib baik laa si Fahmi nie ada…heheheh kalau korang nak tau kat Kuala Selangor nie ada 2 orang jer yang layan Kamera Lomo..mak aiii terkejut gak aku bila si fahmi cakap …….mungkin belum terdedah kot kat area sana…takpe2 fahmi ko kena usaha kembangkan Lomo di kuala Selangor k….

colorsplash camera
colorsplash camera
colorsplash camera
colorsplash camera
colorsplash camera
colorsplash camera

notabuku :
1. Colorsplash nie aku pakai negatif Centuria 100, slide negatif aku belum abeskan lagi…ermmm tak sabar lak nak tengok hasil slide negatif lak..
mohdshairulfaiz

+60126181530
mygallery picture
my_email : shairulfaiz@gmail.com
YM : shairulfaiz_eg6@yahoo.com

Advertisements