Posts Tagged ‘merdeka endurace 2009

10
Aug
09

Merdeka Endurance 2009

Lokasi : Litar Sepang

Tarikh : 8/8/2009

MSF_1765
MSF_1761
MSF_1769

Tut…tut…tut…tut…. panggilan telefon aku yg berdering tapi tak dengar dengan telinga hanya dengar melalui gema sahaje…waktu tu jam kul 4.30 ptg

Abg Zul : Salam…faiz ko tido ker?

Aku : Takde laa…tgh godek2 umah baru nie…nape?

Abg Zul : Ko nak menembak tak petang nie?

Aku : Kat mana lak nak menembak?

Abg Zul : Kat Sepang ada bran…arini ada merdeka endurace….abg Khalid yang ajak…katakan dia dpt masuk free ke paddock…

Aku : Perghhh layan nie jom….

Abg Zul : Jumpa kat umah Abg Khalid k….

Hehehe first time dapat masuk kat paddock nie…so aku pergi laaa…rugi lak kalau tk g..lagipun aku bukannya ada member – member pun nak ajak aku menembak ari sabtu. So aku siap2 laa g umah Abg Khalid..hehehe besar siot umah dia…kalah umah aku..huhuhuh. Kami pergi sana berempat iaitu abg zul, abg khalid, abg azian dan aku…hehehe yg paling muda aku laa..yang lain semuanya dah oldersssss…kami sampai kat sana pun dalam kul 6 lebih…so agak gelap sikit laa…hehehe apa – apa pun meh layan gambar aku yang tak seberapa nie…

MSF_1915
MSF_1726
MSF_1803
MSF_1787

Telinga pekak beb..nasib baik laa bukan F1…kalau tk bertambah – tambah pekak laa gamaknya…kalau nak tau aku agak2 takut gak sebenarnya sebab ada rule gak kalau nak shoot2 kat paddock…kira ada kawasan larangan dia laa…nasib baik abg khalid ada ckp…rule2 dia ermm aku nk citer pun aku sendiri dah tk ingat..hehehe…..ermmm memang mencabar gak laa shoot sport nie…nak kena tau serba sikit kemampuan pengendalian kamera kita sendiri…

MSF_1857
MSF_1826
MSF_1772
MSF_1792
MSF_1774
Abg Azian…ajak shoot sampai abes event race nie…mak aiii…aku dah naik lemau dah badan aku nie…hehehe biasalah dah kurang stamina nie…ermmm kena g gym laa gamaknya…sebenarnya aku sendiri pun tak tau pasukan mana yang menang malam tue…huhuhu…yang paling seronok time tue ialah abg khalid dengan abg azian….heheheh yelah bini tinggal kat umah..mana taknya seronok sakan..hahahaha…..

MSF_1931
MSF_1973
MSF_1946
1

Yang aku tak tahannya, aku sendiri tak kenal Dr. Faiz ( Angkasawan ) patutlah diorang gelak aku sakan….ermmm takpe2 nasib baik aku nie namanya sama huhuhu….takpe abg khalid..nanti aku gelakkan balik yerr…lepastu lak abg zul dia punyer miang boleh tahan..pantang sikit nampak model2 dia snap dan ajak bergambar..huhuhu aku lak..tak berapa nk pandai nak cakp omputih…nie yang kena masuk kelas bahasa inggeris nie…

Dr. Faiz khaled ( Angkasawan )
MSF_1992
MSF_2037
MSF_2096
MSF_2101
Picture 1

Kami balik dalam kul 12 lebih sampai kat shah alam kul 1.30 pagi rasanya..lepas ajer antor abg khalid dan abg azian aku dengan abg zul lepak minum jap kat Mirza…so aku minum berdua ajer laa…..hehehe sok pagi lak takde apa – apa shoot pun just belah ptg tue aku ada turun outing kat Laman Budaya…shoot potraiture

DSC_0089
DSC_0050

Ini gmbr yang aku shoot belah petang kat Laman Budaya tue…insyllah nanti aku uploadkan full entry gmbr dia nie k…

notabuku :
1. insyallah dalam bulan pose nanti ingat nak settelkan umah baru…nak mengecat2 apa yg patut supaya korang lebih selesa dan lebih rapat dengan aku..hehehehhe
mohdshairulfaiz

+60126181530
mygallery picture
my_email : shairulfaiz@gmail.com
YM : shairulfaiz_eg6@yahoo.com

Advertisements