Posts Tagged ‘solemnization & reception fairuz & jule

25
Jul
09

The Solemnization & Reception of Fairuz & Jule

The Solemnization day

Fairuz & Jule

4 July 2009, saturday

MSF_8288
MSF_8407
MSF_8430
MSF_8495
MSF_8569
MSF_8556
MSF_8565
MSF_8647
MSF_8611
MSF_8784
MSF_8866

The Reception day

Fairuz & Jule

5 July 2009, sunday

DSC_0020
DSC_0060
DSC_0103
MSF_9058
MSF_9046
DSC_0130
DSC_0139
DSC_0180
DSC_0186
MSF_9163
DSC_0311
DSC_0747
MSF_9361
DSC_0742
DSC_0713
MSF_9396
DSC_0691
DSC_0445
DSC_0660
DSC_0617
DSC_0655

Wow….sekali gus aku updatekan dari Solemnization hingga la reception Fairus & Jule…hope korang happy k…dan aku mohon maaf bebanyak sangat sebab lambat aku nak updatekan korang punyer picass dalam blog aku…huhuhu so sekarang aku dah updatekan….sorry yerr fairuz & jule…

Kalau korang nak tau si fairuz nie adalah adek kepada Ajib kita nie…hehehe nasib baik laa perangai si fairuz nie tak sama dengan si ajib yang gatal miang…hahahaha…oppsss terlebih sudah…hahahah….memang seronok bila dapat shoot pasangan nie…semuanya ok jerr hahaha macam perangai ajib gak laa semuanya boleh jerr…

Minggu depan aku jugak shoot pasangan nie di belah lelaki pulak ( Fairuz ), di kuala selangor….ermmm rasa teruja lak bila dapat shoot di kampung sendiri, insyallah aku akan buat yang terbaik untuk pasangan nie kat kuala selangor…hahahah nak jerr soh diorg berendam kat parit..hahahaha jahat- jahat….so korang stay tune untuk gmbr – gmbr di kuala selangor plak dan paling bestnya si ajib nak sewakan hotel kat kuala selangor…pergh…layan beb dapat tido kat hotel.. tapi yang sedihnya aku tak dpt join untuk shooting golf yang tarikhnya jatuh pada yg sama lak tue…takpe2 yang penting aku nk dptkan shoot yg terbaik kat kuala selangor nanti…

Ermmm pada kawan – kawan si fairuz & jule korang tengok k gmbr – gmbr diorg nie….yang mana nak langsungkan majlis korang nakkan photographer korang hired aku k…heheheh buat promosi plak ….tak salahkan…oklah…korang enjoy this picass k…zaaaassss…

Picture 1

notakaki :
1. Aku nak buka tagalong nanti kat kuala selangor pada 1&2 bulan 8 nie, pada sesiapa yg nak join sms aku k…
2. Petang nie aku balik ke kuala selangor, pada sesiapa yg nak ajak aku TT jom laa malam nie yerrr, aku ada kt kmpung seminggu k….mau jauhkan diri sekejap…
‘KAMI TAK BESAR DAN KAMI TAK KUAT, APA YANG PENTING KERJASAMA ‘
mohdshairulfaiz

+60126181530
mygallery picture
my_email : shairulfaiz@gmail.com
YM : shairulfaiz_eg6@yahoo.com